DOLAR 32,5203
EURO 34,7903
ALTIN 2418,993
BIST 9760,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geleceğe hazır drenaj sistemi: Geberit SuperTube

    Geleceğe hazır drenaj sistemi: Geberit SuperTube
    06.05.2020
    A+
    A-

    Mevcut sistemlerin optimize edilmesine yönelik yeni teknolojilere aralıksız olarak yatırım yapan İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile kullanıcılarına profesyonel çözümler sunmayı sürdürüyor.

    Geberit HDPE Sovent Fitting

    Geberit HDPE Sovent fittinginin optimize edilmiş geometrisi, iniş borusu içindeki suyu yönlendiriyor, suyun dönmesini sağlıyor ve böylece boru çeperine baskı yapmasına neden oluyor. Elde edilen çevresel akış, yüksek deşarj kapasitesi ile sabit ve tutarlı bir hava sütunu oluşturuyor ve bu da 12 l / s’lik deşarj kapasitesinin oluşmasını mümkün kılıyor.

    İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit; tesisat sağlamlığı, kalıcı konfor ve güvenliği sağlayan hidrolik açıdan optimize edilmiş yenilikçi ürünler geliştirerek, kullanıcılarına profesyonel çözümler sunuyor.

    Geberit SuperTube teknolojisi ile daha fazla yaşam alanı

    Geberit HDPE BottomTurn Dirseği

    Geberit HDPE BottomTurn dirseğinde, yön değişikliği su duvarının kırılmasına ve hava akışının kesilmeden çevresel akışın yatayda katmanlı bir akışa dönüşmesini sağlıyor. Bu etki ile yatay boru hattında üst katmanda hava, alt katmanda su akışı devam ediyor. Bu değişiklik, konvansiyonel çözümlere kıyasla itiş gücü kayıplarını önemli ölçüde azaltıyor.

    Geberit SuperTube teknolojisi, atık su sistemlerinin özellikle yüksek binalara yer tasarrufu sağlayacak şekilde geliştirilen montaj bileşenleri arasındaki mükemmel iş birliğine dayanıyor. Geberit SuperTube teknolojisi ile paralel bir havalandırma hattı kullanılmadan, d110 boru çapı ile 12 l / sn’lik sürekli bir deşarj kapasitesi elde ediliyor.  SuperTube sistemi ile yatay boru hatları, eğim olmadan 6 metreye kadar götürülebiliyor. Geberit SuperTube sistemi bu sayede binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı yaratıyor, kolay planlama ve montaj nitelikleriyle de benzerlerinden ayrılıyor.

    SuperTube sistemi; Geberit HDPE Sovent Fitting, Geberit HDPE BottomTurn Dirseği, Geberit HDPE BackFlip Dirseği olmak üzere üç bileşenle uygulanıyor.

    Geberit HDPE BackFlip Dirseği

    Kıvrımlı Geberit HDPE BackFlip dirseği, iç geometrisi sayesinde katmanlı akışı çevresel akışa dönüştürüyor. Bu sayede çevresel akış ile hava sütunu iniş kolonu boyunca korunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.