DOLAR 32,5983
EURO 34,7907
ALTIN 2497,669
BIST 9444,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geleceğin kentleri üç ayrı oturumda tartışılacak

    Geleceğin kentleri üç ayrı oturumda tartışılacak
    02.11.2017
    A+
    A-

    MSÜ – Mimarlık Fakültesi’nde 8 Kasım Çarşamba sabahı saat 09.30’da başlayacak konferansın açılış konuşmalarını; MSGSÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Deniz İncedayı, MSGSÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sema Ergönül, Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Emre Alkin ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak. Konferans, duayen akademisyen Prof. Dr. Rıfat Sağlam’ın tebliğinden sonra gerçekleştirilecek 3 oturumla devam edecek.

    EKO Yapı Proje Grubu – BEZE Group ve MSGSÜ Mimarlık Fakültesi tarafından birlikte hazırlanan “Yeşil Rapido, 3.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Dünya Şehircilik Günü olan 8 Kasım’da  “Future & Cities – Geleceğin Kentleri, Kentleri Geleceği” teması çerçevesinde gerçekleştirilecek. Konferansın açılış konuşmalarını takiben “Geleceğin Kentleri, Kentleri Geleceği” üç ayrı oturumda uzmanlar tarafından tartışılacak. İlk oturumda “Geleceğin Şehirleri Nasıl Gözükecek?”, ikinci oturumda “Yapı Sektörü, Malzeme Üretici ve Tedarikçileri Geleceğe Nasıl Hazırlanmalı?” son oturumda ise “Geleceğin Şehirleri Nasıl Evrilecek?” konuları ele alınacak. Konferansa konuk konuşmacı olarak iki ünlü İngiliz Mimar Bob Allies ve Peter Barber katılacak. Peter BarberYüz Millik Şehir ve Diğer Katmanları”, Bob Allies “Bir Süreklilik Olarak Şehir: Allies and Morrison’dan Mimarlık ve Şehircilik” konulu sunumlarını paylaşacaklar.

    Nüfus artışı şehirlerin daha fazla insanı barındırabilmesi için genişlemesine neden oluyor. Şehirlerimiz bir yandan günümüz sorunlarına çözüm ararken, bir yandan da geleceği şekillendirmeye çalışıyor. Şehirlerde yaşayanların konforlu ve mutlu yaşayabilmesi, ilgililerin çözüm aramaları hem mesleki hem toplumsal sorumluluktur. Sonuç odaklı bir yaklaşım ile önerilerin paylaşılacağı “Yeşil Rapido 3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliği ile MSGSÜ Fındıklı Yerleşkesi, Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu’nunda gerçekleştirilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.