DOLAR 32,522
EURO 34,8466
ALTIN 2428,376
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gelecek Ambiente’de şekilleniyor

    Gelecek Ambiente’de şekilleniyor
    09.01.2020
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük uluslararası dekorasyon ürünleri fuarı Ambiente 7-11 Şubat 2020 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt şehrinde Frankfurt Messe tarafından düzenleniyor. Bu senenin sloganı “2020 iyi görünüyor” . Ambiente, 2020 yılında sektörün tüm oyuncuları için buluşma noktası olmaya devam ediyor.

    4,500’den fazla katılımcı; “Dining”, “Living” ve “Giving” alanlarında uluslararası ürün çeşitliliklerini sergileyecekler. Aynı zamanda, “Contract Business”, “Sourcing and Ethical Style” temaları da bu yıl fuarda yer alacak.

    2020 yılında, Salon 6.0’nın da dahil edilmesiyle genişleyen alanda; HoReCa sektörünün önde gelen katılımcıları otel, restoran ve catering alanlarında öne çıkan en son ürünlerini sergileyecekler. Geleceğin yaşam stili trendlerinin ve vizyoner tasarımlarının sunulacağı sunumlar da bu yıl fuarda yer alacak.

    Endüstrinin önde gelen firmaları ürünlerini yeni HoReCa salonunda ziyaretçilere sunacak

    2020 yılında yeni açılan HoReCa salonu sektörün önde gelen otel, restoran ve catering tedarikçilerini ağırlayacak. Salon 6.0, sadece HoReCa sektöründeki katılımcılara odaklanan özel bir “Dining” alanı olarak fuarda yer alacak. Bu özel salonda; APS, BHS Tabletop, Picard & Wielpütz, RAK, Revol, Steelite ve Zieher gibi sektörün önde gelen firmaları geniş bir ürün yelpazesi ile en yeni ürünlerini sunacak.

    Yeni HoReCa salonunun açılmasının yanı sıra, Ambiente’de 2020 yılında üçüncü bir akademi alanı yer alacak. Salon 9.1 ve 11.1’deki Ambiente Akademi platformlarına ek olarak, ilk kez Salon 6.0’da bir “HoReCa Akademi” platformu olacak. Fuarın beş gününün tamamında, HoReCa Akademi alanında, ulusal ve uluslararası profesyonel ziyaretçiye çeşitli bir çok konu da sunumlar olacak.

    Ambiente 2020 Trendleri

    Ambiente Trendler, tüm endüstriye ve endüstrideki yeni ürünlere genel bir bakış imkanı sunan geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor. Önümüzdeki yılın trendleri, temaları ve ürün çeşitliliği, fuarda öne çıkan alanlardan biri olan Trend Alanı’nda sergilenecek. Aynı zamanda, tasarım, sanat, mimari, moda ve yaşam tarzı alanlarında çığır açan etkiler burada gerçekleşecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.