DOLAR 32,553
EURO 34,8772
ALTIN 2430,398
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geleneksel Chapter serisinin 7. ayağı 6000’den fazla kişinin katılımı ile gerçekleşti

    Geleneksel Chapter serisinin 7. ayağı 6000’den fazla kişinin katılımı ile gerçekleşti
    28.01.2019
    A+
    A-

    Multiplayer’ın gelenekselleşen Espor ve Oyun Festivali Chapter serisi, 7. ayağıyla 26 Ocak’ta Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde oyun hayranlarıyla buluştu.

    6000’den fazla katılımcı, teknoloji, espor ve oyun dünyasının ünlü isimleriyle buluştu ve eğlenceli turnuvalara katıldı. Festivale WTCN, Jahrein, Kendine Müzisyen, PintiPanda gibi 50 den fazla ünlü yayıncı katılım gösterdi. Onlarla fotoğraf çektirmek isteyen oyun severler uzun kuyruklar oluşturdu.

    45.000 TL ödül havuzlu Gillette Fortnite Turnuvası gibi büyük espor turnuvalarının finallerine ev sahipliği yaptı. Fortnite turnuvasının finalin de birinci  Ferit wtcN Karakaya’nın takımı oldu.

    Chapter VII etkinliğinde; katılımcılar sevdikleri ünlülerle buluşma, favori oyunlarının turnuvalarına katılma ve teknolojinin son örneklerini deneyimleme şansı buldu.

    Etkinlik Gillette, Monster Energy, Casper Excalibur, Alienware, Playstation, Xbox, Adcolony, ve Virgin Radio Türkiye gibi firmaların işbirliğinde gerçekleşti.

    “ESPOR VE OYUN SEKTÖRÜ TÜRKİYE’DE Kİ DEV POTANSİYALİNE ERİŞMEK ÜZERE HIZLA İLERLİYOR”

    Multiplayer CEO’su Merthan Yalçın festivalin espor ve oyun dünyası açısından önemini şu şekilde açıklıyor;

    “Globalde oyun dünyası 138 milyar dolarlık bir hacme ulaştı. Bunun 125 milyar doları dijital tarafı, 70 milyar doları mobil üzerine, Türkiye’deki dev potansiyeline erişmek üzere hızla büyümeye devam ediyor. Ancak espor ve dijital gaming tek bir oyun etrafında dönen bir evren değil, bu yüzden farklı oyunlar ve turnuvalar ile bu bağımsız festivalde çok renkliliği ve çok sesliği tüm espor ve oyun severlerle birlikte kutluyoruz. Chapter VII’ye gelen binlerce takipçimize teşekkür ederiz,  Chapter VIII de görüşmek üzere ” dedi.

    Multiplayer, Chapter VII festivaline fiziki olarak katılamayanlar için çok kameralı ve rejili bir prodüksiyonla Twitch kanalında etkinlik boyunca canlı yayın yapıldı. Canlı yayın 500 bin den  fazla izlenme aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.