DOLAR 32,3409
EURO 35,1202
ALTIN 2239,868
BIST 8891,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Genç Bi Şenlik ile gençler eğlenceye doyacak

    Genç Bi Şenlik ile gençler eğlenceye doyacak

    Modüler Sanat ve Koşanadam Organizasyon’un düzenlediği İstanbul’un ilk ve tek gençlik festivali ‘Genç Bi Şenlik’, 21 Ekim Cumartesi Günü Sarıyer Life Park’ta başlıyor. 21 yaş üzerinin katılmadığı ilk etkinlik olan şenlikte Gripin, Can Bonomo, Kalben, Pera, Sattas, Ezhel ve Edis gençlerle buluşacak. Adana, Van ve Samsun’dan henüz konser ve şenlik görmemiş gençleri de ağırlayan ‘Genç Bi Şenlik’, Türkiye’nin dört bir yanındaki gençleri buluşturuyor.

    Üçüncüsü gerçekleşecek olan ve alkol, sigaranın olmadığı gençlik festivali ‘Genç Bi Şenlik’ 21 Ekim’de gençlere kapılarını açıyor. İlki 2015 yılında gerçekleşen şenlik, 21 yaş üzerinin katılmadığı ilk etkinlik olma özelliğiyle ile Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olma yolunda büyük adımlarla ilerliyor. Genç Bi Şenlik, bu yıl Türkiye’nin dört bir yanından hayatlarında hiç şenlik görmemiş gençleri de bir araya getirerek, herkesi kültür ve sanatta buluşturacak. Sarıyer Life Park’ta saat 13.00’da kapılarını gençlere açacak olan etkinlikte gençler gün boyu doyasıya eğlenecek.

    İstanbul’un en köklü liselerinden 80’in üzerinde öğrencinin planlama ve yönetim dahil tüm aşamalarında görev aldığı Genç Bi Şenlik’te, birbirinden güzel sahne performanslarının yanı sıra; sosyal sorumluluk, kültür, sanat ve spor faaliyetleri de gerçekleşecek.

    GENÇLER SEVİLEN SANATÇILARLA DOYASIYA EĞLENECEK

    21 yaş sınırı olan ve alkol, sigaranın olmadığı şenlikte gençler Gripin, Can Bonomo, Kalben, Pera, Sattas, Ezhel ve Edis ile eğlencenin keyfini çıkaracak. Ayrıca bu şenlikte gençleri birbirinden güzel aktiviteler de bekliyor.

    TARİH: 21 EKİM CUMARTESİ
    KAPI AÇILIŞ SAATİ: 13.00
    YER: SARIYER LIFE PARK

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.