DOLAR 32,5543
EURO 35,0184
ALTIN 2428,156
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Genç odalarında ziller indirim çalıyor

    Genç odalarında ziller indirim çalıyor
    22.08.2017
    A+
    A-

    Okullar açılıyor, genç odalarını yenilemenin tam zamanı! Tepe Home’un gençler için özel olarak tasarladığı mobilya takımları uygun ödeme alternatifleriyle mağazalardaki yerini aldı.

    Okula dönüş sezonu için Tepe Home genç odalarında ‘’Yarısı Bizden, Yarısı Sizden’’ kampanya söylemi ile genç odalarını yenilemek isteyen tüm aileler için oldukça uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Tüm genç odalarında %50 İndirimin yanında 12 aya varan ödeme avantajı ile birlikte tüm gençlerin hayallerini süsleyecek odalara kavuşmalarını sağlıyor.

    Country koleksiyonunda bulunan ,Coco ve Dream genç odası hem gelensek hem de yenilikçi gençler için oldukça ideal.

    Coco Genç Odası: Beyazın saf ve pürüzsüz dokunuşlarıyla hafif,taze bir atmosfer yaratanenerjisini hayalgücüyle , heyecanını mutlu ifadesiyle yoğuruyor. Gardrobu, yatağı, şifonyeri,komodini,kitaplığı, ve yazı masasıyla yaratıcı bir dünya için gerekli her mobilyayı buluşturan Coco’nun beyaz rengi, onu farklı tarzlara doğru kolayca değişebilir kılıyor.

    Dream Genç Odası: Tam bir gençlik rüyası. Pastel renklerle ve yumuşak zeminle hazırlanan ahşap yatak başı, onu tamamen uyumlu aynı oranda sade gardırobuyla uyum içerisinde. Çalışma masası ve komodin aynı tonlarda rahatlatıcı ve dinlendirici.

    Modern koleksiyonda ise Gray,Samuel ve Lena genç odaları canlı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

    Gray Genç Odası: tamamen sakin ve yalın tasarımına Meşe kaplı yüzeylere, yeryüzü renkleri, sütlü kahveler ve antrasit griden oluşan renk paleti eşlik eder.

    Samuel Genç Odası: Tepe Home koleksiyonu’na pozitif enerji katarken yaş grubunun tarz sahibi karakterlerine gerçek bir eklektik aroma sunuyor. Tek bir planda kendine ait bir keyif ve keşif dünyası kurmak isteyen tüm gençleri yeni bir tasarım çağına beliyor…

    Lena Genç Odası : Meşenin kaşmir rengi ile buluştuğu ve sadece gençlere özel tasarlanan Lena Genç Odası takımı hem sizi hem de çocuklarınızı sevindirecek detaylara ve fiyatlara hakim. Sadelikten yana olanların tercihi olacak Lena Genç Odası takımı 3 kapaklı gardırop, Sürgü Kapaklı alternatif gardırop, şifonyer ve aynası, komodin ve kumaş kaplı yatak başlıklı karyoladan oluşuyor. İstediğiniz modülü alıp çocuğunuzun kendi tarzını oluşturmasını sağlayabileceğiniz üstün kalite genç odası takımı cebinizi de sevindirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.