DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gençler için keyifli bir tatil rotası: Norveç Fiyortları

    Gençler için keyifli bir tatil rotası: Norveç Fiyortları
    22.05.2019
    A+
    A-
    Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte artık birçok arkadaş ortamında aynı konu konuşulmaya başlandı;  bu yaz tatile nereye gitsek? Daha önce gidilen ve standartları bilinen aynı rotalar, hatta aynı oteller mi, yoksa tamamen farklı bir rota keşfetmek mi?

    Gençlerin arkadaşlarıyla yaptıkları tatillerdeki konsept, hep birlikte aynı ortamda olmak ve doyasıya eğlenmek üzerine oluyor. Bu sebeple bazen yurt içinde, bazen de yurt dışında popüler olan rotalar tercih edilebiliyor. Oysa son zamanlarda dünyanın daha büyük olduğunu fark eden ve tatillerini tek bir lokasyon yerine farklı ülkeleri keşfederek geçirmek isteyen gençlerin de sayısı bir hayli arttı. Hem arkadaşları ile gece gündüz aynı ortamda olmak, hem de konfor alanından fazla uzaklaşmadan yeni ülkeler keşfetmek isteyen gençler, son yıllarda Cruise tatillerine ilgi göstermeye başladı. Sıra dışı bir tatil yapmak isteyen gençler için, bu yaz anılarını unutulmaz kılabilecekleri cruise rotası tavsiyemize kulak kabartmakta fayda var! Önerimiz;  muhteşem manzaraları ile Norveç fiyortları. Norveç fiyortları için birçok seçeneği ve birbirinden farklı eğlence özelliklerine sahip gemileri cruiseplanet.com.tr sitesinden inceleyip, fiyat kıyaslaması da yaparak arkadaş grupları ile birlikte en uygun gemi tatilini de satın almak mümkün.

    Norveç Fiyortları’na Yolculuk
    Avrupa’nın en kuzeyinde yer alan ve dünyanın en güzel fiyortlarına ev sahipliği yapan Norveç’i keşfetmek için en güzel zaman yaz mevsimi. Sıcaklığın arttığı, doğallığın yeşil renklere büründüğü, şelalelerin çağladığı yaz mevsiminde Norveç fiyortlarını denizden görmek, hatta odanın penceresinden izlemek için düzenlenen gemi turları İstanbul’dan uçuş ile başlıyor. Uçağın Amsterdam ya da Kopenhag gibi kuzey şehirlerinden birine inmesinin ardından büyülü yolculuk başlıyor.

    Cruise Gemilerinde Üst Düzey Eğlence
    Cruise gemileri bir ulaşım aracından çok daha fazlasını sunuyor, tüm yolculuk boyunca gençler ve kendisini genç hisseden nesil için de unutulmaz bir eğlence vadediyor. Yüz metrenin üzerindeki boyutlardaki cruise gemilerinde açık havuzlar, rengarenk aquaparklar-su oyunları, gemininin üzerinde uçuyormuş havası veren zipline, yüzlerce metre yükseklere çıkılmasını sağlayan devasa kabinler, geminin etrafında yer alan cam yürüyüş alanları, spor salonları, golf ve basketbol oyun sahası, tırmanma duvarları, dalga havuzları, birçok ülkenin mutfağından en iyi lezzetleri sunan restoranlar, animasyonlar ve daha fazlası bu gemilerde tatil yapmanın en keyifli sebepleri arasında.. Sabahtan akşama kadar göz alıcı bir doğa içerisinde Norveç fiyortlarını keşfederken, geri kalan tüm zamanlarda ise gemide arkadaşlarla tadına doyulmaz bir eğlence yaşamak mümkün.

    Dolayısıyla bu devasa gemilerde, gençler hem arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirebiliyor, hem de birbirinden farklı etkinlik alanlarında özgürce istediklerinizi yapabiliyor. Yoruldukları anlarda odalarına kaçabilecek kadar yakın ya da eğlenmek istediklerinde birçok aktiviteye en fazla 10 dakikada ulaşabilecek mesafede olunabiliyor.

    Dünyanın En İyi Tren Yolculuğu: Flamsbana
    Gençler için bu turu önermemizin bir sebebi daha var; Flamsbana Tren seyahati. Dünyanın en iyi 10 tren yolculuğu arasında yer alan Flamsbana tren yolculuğu için Flaam kasabasında gemi limana yanaştığında, gemiden iniliyor.  Hemen merkezde yer alan tren durağından Bergen’e doğru giden trene binilerek doğa içinde müthiş bir tren yolculuğu başlıyor. Gençler gemi seyahatlerine renk katan bu tren yolculuğunda arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirirken, en dik yamaçlardan yukarı doğru çıkıp eşsiz doğa manzaralarının tadını çıkarıyorlar.Yemyeşil ormanlar, ahşap evler, Kjosfossen Şelalesi ve tertemiz, bol oksijenli bir doğa ise bu gezinin en güzel artıları olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.