DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gençlere özel tasarımlarla modada dinamizm

    Gençlere özel tasarımlarla modada dinamizm
    12.02.2019
    A+
    A-
    2018- 2019 kış koleksiyonundaki dinamik modelleriyle Zühre; sömestr döneminde muhafazakar giyim tercih eden gençlere favori hediyeler sunuyor. Gençlerin enerjisinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda, kalın pardösü, uzun kaşe kabanlar ve montlar gün içerisinde rahatlığı sağlarken, kombinlere bütünlük katıyor

    Şıklığın kilit parçaları dış giyim ürünlerini moda tutkunu gençlerle buluşturan Zühre, sömestr tatiline giren öğrencilere dinamik trendlerin buluştuğu kış koleksiyonundan özel parçalar sunuyor. Zühre’nin birbirinden farklı çizgilerden oluşan kışlık pardösü, mont ve kaban koleksiyonu ile gençler stilini özgürce yansıtabilecek.
    Gençlerin yeni trendi uzun kabanlar 
    Modada gençler için hazırlanan ürünler her sene farklı model ve desenlerle yeniden yorumlanıyor. Gençlerin her sene değişen giyim tercihlerine Zühre, genç koleksiyonunda zamansız ürünler sunuyor. Bu kış gençlerin dış giyimde yeni trendi uzun kabanlar. Klasik olarak da kombinlenebilen uzun kaşe kabanlar; düz, oversize, kuşaklı ve cocoon shape formlarıyla gençlerin sıklıkla tercih ettiği seçimlerden biri olarak öne çıkıyor. Koleksiyonda ayrıca sportif görünümü seven gençler için uzun ve kapitoneli mont seçenekleri de yer alıyor. Kaban ve mont modellerinde yer alan nakış, arma, aplikasyon, el boyama, baskı ve işleme gibi detaylar gençlerin özgür ruhundan ilham alarak form kazanıyor.
    Kürkün enerjisi Zühre’nin genç modellerinde
    Son zamanlarda sezonun vazgeçilmez detaylarından olan kürk, Zühre’nin gençlere özel tasarladığı mont ve kaban koleksiyonunda rengarenk modelleriyle karşımıza çıkıyor. Yakadan, manşetlere kadar birçok detayda ön planda olan kürkler, kışı sıcacık geçirmek için gösterişli bir alternatif oluyor. Günlük kullanımda da tercih edilen kürklü parka montlar kendine özgü el emeği etnik baskılar ile süsleniyor. Gece kombinlerini tamamlamak isteyen gençlere ise koleksiyonda pul, taş ve nakış işlemeli kabanlar eşlik ediyor. Gençlerin gökkuşağı ruhuna hitap eden Zühre’nin kışlık mont ve kaban koleksiyonunda klasik koyu renkler yerini renkli kürklerin ve işlemelerin revaçta olduğu ürünlere bırakıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.