DOLAR 32,5955
EURO 34,7595
ALTIN 2493,569
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gençlerin en beğendiği marka Özsüt

    Gençlerin en beğendiği marka Özsüt
    18.05.2017
    A+
    A-

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, sunduğu zengin menüyle her yaştan misafirinin kalbini fethediyor. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğrenim gören 23 bin öğrenci arasında yapılan oylama sonucunda, bu yıl altıncısını düzenlenen Sektörün En’leri Ödülleri En İyi Yiyecek – İçecek Zinciri kategorisinde Özsüt birinciliğe layık görüldü.

    Türk ve dünya mutfağından sunduğu eşsiz lezzetlerle misafirlerinin en keyifli anlarına eşlik eden Özsüt, üniversiteli gençlerin en sevdiği marka oldu. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğrenim gören 23 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşen oylama sonucunda Özsüt, bu yıl altıncısını düzenlenen Sektörün En’leri Ödülleri En İyi Yiyecek – İçecek Zinciri kategorisinde birinci oldu.

    9 Mayıs’ta gerçekleştirilen ödül töreninde birincilik ödülünü Özsüt Genel Müdürü Güçlü Şeneler aldı. Gençler tarafından takdir edilen bir marka olmanın kendilerini onurlandırdığını ifade eden Şeneler, “Genç kuşaklar hayatın her alanında keşfetmeyi ve yeni deneyimler yaşamayı tercih ediyor. Böyle bir süreçte onların beğenisini kazanmak ve tercih ettikleri bir marka olmak bizim için büyük bir mutluluk. Gençlerden aldığımız enerji ve talepler, 79 yıllık markamızı her zaman dinamik ve gelişime açık tutuyor” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.