DOLAR 32,5232
EURO 34,9966
ALTIN 2431,558
BIST 9804,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geniş ailelere Regal çamaşır makinesi

    Geniş ailelere Regal çamaşır makinesi
    07.02.2018
    A+
    A-

    Regal’in ‘Söz Sende’ reklam serisinde bu kez çamaşır makinesi başrolde. 10 kg kapasiteli çamaşır makinesi, filmde geniş bir ailenin lekelerinin üstesinden geliyor. Filmin kreatif sürecini Concept yürütüyor.

    Regal’in ‘Söz Sende’ reklam filmi serisinin yeni kampanyası yayına girdi. Buzdolabıyla başlayıp klima ve derin dondurucuyla devam eden reklam serisinde bu kez çamaşır makinesi konu ediliyor.

    Serinin ‘Geniş Aile’ konseptli yeni filminde, markanın reklam yüzü Buse ve geniş ailesinin evine konuk oluyoruz. Aile geniş olunca çok çeşitli lekeleri temizleme işi de Regal’in yeni 10 kg kapasiteli, 22 farklı leke tanıma özellikli çamaşır makinesine düşüyor. Bir uzun ve yedi kısa versiyondan oluşan yeni reklam; kalabalık bir aile hikâyesini eğlenceli bir tonda ortaya koyuyor.

    ‘Söz Sende’ serisinin diğer tüm filmlerinde olduğu gibi bu filmde de kreatif sürecini Concept üstleniyor. Yönetmenliğini Sedat Dündar ve Umut Dizdar’ın yaptığı reklam filminin yapımında 60 kişilik bir ekibin emeği bulunuyor.

    Künye

    Reklam Veren: Regal

    Reklam Veren Yetkilileri: Tunç Berkman, Feza Turunçoğlu Erim, Evren Koç, Merve Tozoğlu, Hale Sabancı, Ezgi Talu, Doğa Arık Han

    Reklam Ajansı: Concept

    Kreatif Direktör: Kerem Özkut

    Yaratıcı Grup Başkanları: Sedat Dündar, Umut Dizdar

    Yaratıcı Ekip: Emin Serkan Gültekin, M. Mert Güler, Ersel Hıra, Elif Melike Setenci, Kübra Demirkaya, Iris

    Grafik Ekibi: Alper Dabak, Ayşe Cıbaroğlu

    Marka Direktörü: Berna Aşkın

    Marka Ekibi: Özge Mandacıoğlu, Ayberk Toprak

    Stratejik Planlama: Emre Sezer

    Ajans Prodüktörü: Mert Turan, Hilal Kınalıada

    Prodüksiyon şirketi: 1001 Film

    Yönetmen: Sedat Dündar, Umut Dizdar

    Post-Prodüksiyon Şirketi: IPD

    Medya ajansı: Mediacom

    Kullanılan Mecralar: TV, Dijital, Basın, Açıkhava

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.