DOLAR 32,52
EURO 34,9044
ALTIN 2424,228
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gerçek aşkı Black Desert Türkiye ve MENA’da bul

    Gerçek aşkı Black Desert Türkiye ve MENA’da bul
    14.02.2019
    A+
    A-

    Sevgililer Günü’nde maceracıları yalnız bırakmayan Black Desert, bu özel gün için üç yeni etkinlik duyurdu. Sevgililer Günü’ne özel etkinliklerde maceracılar, 13 Şubat’tan itibaren birbirlerine hediyeler gönderecek ve etkinliklere katılarak ödülleri toplayacaklar.

    14 Şubat’ın yaklaşmasıyla havadaki aşk kokusu yoğunluğunu artırdı!

    Üç yeni Sevgililer Günü etkinliği planlayan Black Desert ekibi, 14 Şubat saat 00:00 ile 27 Şubat saat 23:59 tarihleri arasında Black Desert Türkiye ve MENA’da maceracılarının içini ısıtacak. Bu etkinliklerden ilki olan “Sevgilim Olur Musun?” etkinliğinin bir parçası olarak maceracılar, oyunda bir saat vakit geçirerek diğer oyunculara gönderebilecekleri “Tatlı Hediye Mektubu” toplayabilecekler ve diğer maceracılar tarafından gönderilen mektuplarla birlikte hediyeleri açarak daha fazla armağan ve eşya kazanabilecekler. Maceracılar tatlı sandıklarını açarak Kzarka Mühürlü Silah Kutusu, Liverto Silah Paketi gibi daha birçok etkinlik eşyasını içeren tatlı hediyeler kazanma şansına kavuşacaklar.

    İster oltanı kap ve balık tut, ister kakao’nu kap ve çikolatanı yap!

    Black Desert evreninde balıkçılık mevsimi başlıyor. Maceracılar en güzel balıkları tutmak için oltalarını hazırlasın. 13 Şubat günü yapılan bakımdan 27 Şubat günü yapılacak bakım öncesi döneme kadar sürecek etkinlikte maceracılar, balıkçılık görevleriyle şişedeki mesaj eşyası elde ederek, en fazla 2.5 milyon gümüş para veya 800 katkı EXP’ine kadar takviye kazanma şansı elde edecekler. Ayrıca maceracılar kakao çikolatası yapma etkinliği kapsamında, canavarları yenerek ve toplama yaparak elde edecekleri kakaoları basit aşçılık ile kakao tozuna dönüştürüp, kakao çikolatasının lezzetine varabilecekler. Herkesin aklını başından alacak bu enfes lezzet, maceracılara artı yüzde 7 bilgi edinme şansı güçlendirmesi sağlarken, 30 dakikalığına artı yüzde 3 oranında yüksek seviye bilgi edinme şansı veriyor olacak.

    Etkinliklerin yapıldığı tarihler arasında Gölgeler Arenası’nın 27 Şubat’ta gerçekleşecek olan resmi kutlamaları başlayacak. Açılış gününe kadar verilen açılış geri sayım görevleri günü gününe tamamlayan maceracılar, ödülleri toplayacak!

    13 Şubat – 10 Nisan tarihleri arasında maceracılar için düzenlenen hazırlık kampı etkinliğinde, oyuna yeni katılan maceracılar ile geri dönüş yapan maceracılara destek eşyaları sağlanacak!

    Daha sürükleyici bir RPG deneyimi için Igor Bartali’nin Macera Günlüğü geliyor!

    Igor Bartali’nin Macera Günlüğü güncellemesi, daha sürükleyici bir RPG deneyimi için Black Desert Türkiye ve MENA’ya eklendi. Maceracılar bu güncellemeyle birlikte gelen 10 sayfa yeni hikâye ve görevi tamamlayarak karakterlerinin AP’sini, lonca EXP’ini ve daha fazlasını geliştirebilecekler. Ayrıca bu 10 sayfanın her biri, aynı loncadaki maceracıların tüm karakterlerine farklı ödüller kazanma şansı verecek. Yeni maceralar ve daha sürükleyici bir RPG deneyimi için 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Black Desert Türkiye ve MENA’da gerçekleşecek olan bu etkinlikleri kaçırmayın!

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.