DOLAR 32,5248
EURO 34,7416
ALTIN 2490,173
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gerçek barbekü lezzetini Eataly’nin yeni pop up restoranı Carnebella ile keşfedin

    Gerçek barbekü lezzetini Eataly’nin yeni pop up restoranı Carnebella ile keşfedin
    20.02.2018
    A+
    A-

    Şehrin cazibe merkezi, iyi yemeğin adresi Eataly İstanbul, misafirleriyle sıra dışı deneyimler paylaşmaya devam ediyor. Pop-up restoran konseptinde birçok özel mutfağı ağırlayan Eataly’e bu kez yerelleşmiş bir barbekü restoranı Carnebella konuk oluyor.

    Çok sevilen gelenekselleşmiş barbekü lezzetini günümüzün lezzet anlayışı ile buluşturan Carnebella, 19 Şubat’ta pop up restoran konsepti ile Eataly İstanbul’da kapılarını açtı. 1926 yılında Fritz Gerber’in İsviçre’de başlattığı kaliteli ve tamamen doğal üretim sosis anlayışını, bugün Türkiye’ye taşıyan Carnebella, hamburger, sosis ve köfte seçenekleriyle Eataly misafirlerini nefis bir barbekü lezzeti deneyimlemeye davet ediyor.

    Kömür ateşinde, özel bir pişirme yöntemi ile ürünün tadını kendi içine hapsederek hazırlanan tüm ürünlerde %100 dana eti kullanılıyor. El yapımı ekmekleri ile kömür ateşinde pişen köftelerden hazırlanan birbirinden lezzetli hamburgerler ile mangal lezzetini doyasıya yaşayacaksınız. Özgün ve farklı içerikleriyle sandviç şeklinde sunulan körili, portakallı, acılı domatesli, kaşarlı ve klasik sosis seçenekleri arasında tercih yapmakta zorlanabilirsiniz.

    Doğal ve katkısız ürünlerle gerçek barbekü lezzetini Eataly’nin kaliteli atmosferinde deneyimlemek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.