DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gerçek İtalyan Lezzetleri Anadolu yakasında buluşuyor

    Gerçek İtalyan Lezzetleri Anadolu yakasında buluşuyor
    23.08.2017
    A+
    A-

    İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce, orijinal ürünlerle yapılan İtalyan mutfağının en özel spesiyallerini sunuyor. Deniz mahsulleri, kırmızı et ürünleri, taş fırında pişen pizzalar, hamur işleri ve zeytinyağlı sebze yemeklerinden oluşan zengin bir menüye sahip La Mia Luce, birbirinden özel lezzetlerini seçkin şarap seçenekleri ile taçlandırıyor.

    İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce, deniz mahsulleri, kırmızı et ürünleri, hamur işleri, zeytinyağlı ve sebze yemeklerinden oluşan zengin menüsüyle misafirlerine gerçek İtalyan lezzetlerini sunuyor. Lezzet tutkunlarının Suadiye’nin gizli bahçesindeki keşfi olarak dikkat çeken La Mia Luce’de, Akdeniz’in sıcak denizlerinden gelen taze balıklar, el yapımı makarnalar, İtalyan mutfağının karakteristik lezzetlerinden olan risotto, taş fırında pişen ince hamurlu pizzalar; çeşitli baharatlar ve Akdeniz yeşillikleriyle hazırlanan sunumlarla lezzet tutkunlarına ikram ediliyor.

    İtalyan Reçeteli Tarifler

    Geleneksel yöntemlerle pişirilen menüsünü, zengin şarap seçenekleri ve ünlü İtalyan tatlıları ile taçlandırıyor. İş yemekleri, doğum günleri, yıl dönümleri gibi özel davetlerde misafirlerine keyifle ve samimiyetle ev sahipliği yapan La Mia Luce, özel anların buluşma noktası haline geliyor. Kalabalık ya da baş başa yenilen akşam yemeklerini şarap eşliğinde muhteşem İtalyan peynir tabakları ile daha da özel kılıyor.

    Suadiye’de Gizli Bir Bahçe

    Yeşil ile ahşabın hakim olduğu, ferah ve özenle döşenmiş bir mekan olan La Mia Luce’de, sunulan lezzetlere eşlik eden İtalyan ve dünya müzikleri, konuklara keyifli bir akşam yaşatıyor. Şehrin yoğun temposundan ve kalabalığından sıkılanlar için, La Mia Luce İtalya’nın arka bahçesine açılan bir kapı olarak dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.