DOLAR 32,5989
EURO 34,8161
ALTIN 2493,226
BIST 9473,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gerçek meyve lezzeti Özsüt pastalarında

    Gerçek meyve lezzeti Özsüt pastalarında
    06.04.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı Katı’nda bulunan Özsüt’ün merakla beklenen yaz menüsü mağazalardaki yerini aldı. Tazeliğin ve doğallığın vurgulandığı yeni menünün pastalarında, taptaze kek ve gerçek çikolatayla birlikte çeşit çeşit meyveler ön plana çıkıyor. Hindistan cevizi ve ananasın eşsiz uyumuyla Adaların Serinliği, çilek ve yaban mersininin ferahlığıyla Çilekli Yaban Mersinli Naked Cake ve yazın vazgeçilmezi kirazı sıra dışı bir tasarımla buluşturan Kirazlı Kubbeli Pasta, Özsüt’ün maharetli ustalarının yorumuyla damakları şenlendiriyor.

    Yılda iki kez yenilediği menüsüyle birbirinden özel lezzetleri misafirlerine sunan Özsüt’ün yaz menüsü hayata geçti. Tazeliğin ve doğallığın ön planda olduğu menüdeki pastaların içinde ve üzerindeki süslemede kullanılan meyveler iştahları kabartıyor.

    Browni kek, Hindistan cevizli mus, çikolatalı mus ve ananas ile Adaların Serinliği şehre geliyor. Hindistan cevizi ve çikolata parçaları ise pastanın üzerine leziz bir dokunuş gerçekleştiriyor.

    Özsüt’ün yaz menüsünde yer alan yeni pastalardan biri de Çilekli Yaban Mersinli Naked Cake. Taptaze sade kek katlarının beyaz çikolatalı mus ile lezzetlendiği pastanın sade tasarımı, üzerindeki çilek ve yaban mersininin canlı ve taze görünümünü vurguluyor.

    Kirazlı Kubbeli Pasta ise fıstıklı kek, Hindistan cevizli mus ve kiraz taneleriyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Dekorda kullanılan özel sos ve çikolata parçaları lezzeti katlarken, ismini aldığı kubbe tasarımı ise hayranlık uyandırıyor.

    Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeyen pastalarda günlük çiftlik sütü, dalından koparılmış meyveler ve gerçek çikolataya yer veriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.