DOLAR 32,4958
EURO 34,7411
ALTIN 2480,661
BIST 9548,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ghanbari yeni showroomunda: Geleceğin tasarımları tek çatı altında

    Ghanbari yeni showroomunda: Geleceğin tasarımları tek çatı altında
    22.01.2018
    A+
    A-

    Ghanbari, Armani Maçka Residance’daki 900 metrekarelik showroomunda dünyanın dört bir yanından önde gelen mobilya, aydınlatma ve aksesuar tasarımlarını sergiliyor. Tasarımlarını, bir sanat küratörü sorumluluğuyla seçen Ghanbari, 2018 kışında “Trendler Biter Kişilikler Başlar.” diyor. Mütevazı parçalardan en lüks yaşam tarzlarına cevap verebilecek tasarım markalarının yer aldığı Ghanbari’de bu sene; 70’lerin lüks konfor bölgesini ön plana çıkaran kavisli mobilyalar, taş, seramik, cam, ahşap gibi zamansız malzemeler, dokulardaysa; kürk, kadife, süet ve deri gibi sahipleri hakkında kişisel öyküler anlatacak konseptler öne çıkıyor. Alanlara derinlik kazandıran ayna ve ışıklara modern formlar da sunan Ghanbari, mekanlara özgün bir duruş kazandıracak.

    Yeni nesil mekan tasarımı konusunda Türkiye’nin modern markalarından Ghanbari’de her tasarım anlayışına uygun onlarca ürün bulmak mümkün. Maçka Armani Residance’daki showroomunda uzman danışman kadrosuyla bu sene itibariyle hizmet veren Ghanbari, geniş ürün gamıyla yaşam alanı ihtiyaçlarına yönelik tüm ürünleri tek bir çatı altında, içerisinde özgünlük ve sahibini yansıtacak öyküler barındıran kişiye özel bir konseptle birleştiriyor. Christopher Guy, Munna’dan Koket’e kadar tasarım dünyasını derinden etkileyen markaların 2018 Kış koleksiyonlarını sunan markada; kadife ve süet dokular, yeni nesil ahşap işlemeler ve beşinci boyuta gönderme yapan kübik yapıda aksesuarlar sofistike bir yalınlığa saygı duruşunda bulunuyor.

    Günümüzün Minimalist Mekanlarına İncelikli Yaklaşım

    Ghanbari, ihtiyaca yönelik danışmanlık servisiyle birlikte, ziyaretçilerinin beklentilerine göre özel projeler geliştiriyor ve onların zevkine uygun tasarımları bir bütün halinde sunuyor. Metrekarenin yaratıcı kullanılmasına inanan markada büyük projelerden mikro projelere kadar bir çok farklı tasarım ihtiyacına yönelik çözüm bulmak mümkün. Marka danışmanlık verdiği ziyaretçileri ile ön görüşmeleri sonucunda onların bütçe, beklenti ve zevklerine uygun, kendi karakterlerini yaşam alanlarına yansıtacak hikayelerle özel bir kürasyon yaratıyor. Ghanbari’nin sektörde ilk özelliği taşıyan bu danışmanlık anlayışını geliştirmesinde, marka kurucularının 1987 yılından bu yana yüksek estetik anlayışıyla İtalya’dan Arjantin’e onlarca ülkenin tasarımcılarının seçkilerini Türkiye’de sergileme uzmanlığı büyük rol oynuyor. Markanın yönetim kurulu üyesi Arman Ghanbarigünümüzün modern mekanlarının olmazsa olmazı beş maddeyi şöyle özetliyor; “ Mekan tasarımında öncelikli olan ihtiyaç ve zevki bir potada eriterek kişinin karakterini yansıtan, hayal edilen konsepti oluşturmaktan geçiyor. Günümüzde yaşam alanlarına talep edilen ruhu verebilmek için; “Doğru renkler, doğru malzemeler, iyi formlar ve bütünü tasarlamak anlayışı ön plana çıkarken, uygulamada ölçümleme, uzmanlık ve sofistike yaklaşım modern mekanların olmazsa olmazı olarak yer alıyor.”

    Ghanbari, bünyesindeki elegan markalarının çeşitli mobilyalarının yanı sıra, aydınlatmadan duvar dekorasyonuna kadar uzanan kreatif parçalarını Tahran ve İstanbul Maçka Residences’ta bulunan showroomunda konuklarıyla paylaşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.