DOLAR 32,5614
EURO 34,7531
ALTIN 2491,465
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Giochi Preziosi Regal Akademi’nin en sevilen karakterlerini hayranlarıyla buluşturuyor

    Giochi Preziosi Regal Akademi’nin en sevilen karakterlerini hayranlarıyla buluşturuyor
    27.10.2017
    A+
    A-

    Tüm dünyada özellikle kız çocuklarının hayranlığını kazanan Regal Akademi’nin en sevilen karakterleri Giochi Preziosi güvencesiyle şimdi Türkiye’de! Dünya’da normal bir kızken, masal ailesinin bir üyesi olduğunu öğrenerek Regal Akademi’ye “düşen” Rose ve arkadaşları Joy, Astoria, Hawk ve Travis’in maceralarını yakından takip eden çocuklar, şimdi oyuncaklarıyla oyun saatlerini şenlendirecek. 54,90 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alan Regal Akademi bebekleri eğlencenin dozunu artırırken, çocukların hayal gücünü geliştirmelerine de yardımcı olacak. Üstelik Giochi Preziosi, sihir, arkadaşlık ve komedi unsurlarıyla şimdiden kız çocuklarının gözdesi olan Regal Akademi’nin sevilen karakterlerini; 4-5 Kasım Toyzz Shop İstinye Park’ta ve 11-12 Kasım Toyzz Shop Branidum AVM’de düzenlenecek aktivitelerle hayranlarıyla bir araya getirecek. Sevdikleri kahramanlarla eğlenceli bir gün yaşayacak olan minikler, unutulmaz hatıralar kazanacak.

    Sinderella, Pamuk Prenses, Rapunzel, Kurbağa Prens gibi masal kahramanlarının torunlarının bir araya geldiği masal okulu Regal Akademi’nin en sevilen karakterleri Giochi Preziosi ile artık Türkiye’de! Dünya’da normal yaşamı olan sıradan bir kızken, masal ailesinin bir üyesi olduğunu öğrenerek Regal Akademi’ye “düşen” Rose ile arkadaşları Joy, Astoria, Hawk ve Travis dünyada yasaklanan ve geri dönmenin yollarını arayan masal kötülerini engellemek için maceradan maceraya koşuyor. Giochi Preziosi güvencesiyle kız çocuklarının en sevdiği arkadaşı olmaya gelen bu sihirli dünyanın en sevilen kahramanları ise 54,90 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini aldı.

    Üstelik Giochi Preziosi, sihir, arkadaşlık ve komedi unsurlarıyla şimdiden kız çocuklarının gözdesi olan Regal Akademi’nin sevilen karakterleri Rose, Astoria ve Joy’u 4-5 Kasım Toyzz Shop İstinye Park’ta ve 11-12 Kasım Toyzz Shop Branidum AVM’de 12.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek kostüm karakter aktivitesinde hayranlarıyla bir araya getirecek. Sevdikleri kahramanlarla eğlenceli bir gün yaşayacak olan minikler, unutulmaz anılarla evlerine dönecekler.

    Rose, Astoria ve Joy’un renkli tütüleri ve bale ayakkabıları ile göz kamaştırdığı Regal Academy Dans Akademisi üç asortiyle sunuluyor. Tam bir ayakkabı aşığı olan Rose, üzerinde ayakkabı olan pembe bluzuyla, arkadaşları Astoria ve Joy ise birbirinden renkli son moda kıyafetleriyle ile çocuklarla buluşuyor. Rose, Astoria ve Joy’u çizgi filmde görünen gerçek dünyadaki kıyafetleriyle, tarak, ayakkabı gibi aksesuarlarıyla karşımıza çıkıyor. Regal Academy Türkçe Şarkı Söyleyen Bebek ise Rose, Astoria ve Joy’u çizgi filmde giydikleri Regal Akademi üniformalarıyla birlikte sunuyor. Üstelik kutunun içinde bulunan Sihirli Asa’yı bebeğin göğsüne yaklaştırınca Regal Akademi’nin sevilen karakterleri Türkçe şarkı söylüyor. Regal Academy Türkçe Şarkı Söyleyen Bebek, 1 pilli bebek ve 1 küçük asa bulunan 3 asortiden oluşuyor.

    Ürün fiyat bilgisi:

    Regal Academy Dans Akademisi: 54,90 TL

    Regal Academy Gerçek Arkadaşlar: 54,90 TL

    Regal Academy Türkçe Şarkı Söyleyen Bebek: 119,90 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.