DOLAR 32,6129
EURO 34,7832
ALTIN 2491,634
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Giochi Preziosi’den karne hediyesi için birbirinden eğlenceli oyuncak önerileri

    Giochi Preziosi’den karne hediyesi için birbirinden eğlenceli oyuncak önerileri
    08.06.2018
    A+
    A-

    Giochi Preziosi, çocukların hem yaz tatilinde oyun oynamanın keyfini çıkarmaları hem de karne hediyesi için birbirinden eğlenceli oyuncak önerileri sunuyor. Ben 10, Pijamaskeliler, Stretch Armstrong, L.O.L. gibi dünyaca ünlü oyuncaklar, seçkin oyuncak mağazaları ve hobi marketlerde çocukları bekliyor.

    Erkek çocukların büyük bir tutkuyla oynadığı Ben 10’in efsane saati “Ben 10 Deluxe Omnitrix”, harika bir hediye seçeneği olabilir. “Ben 10 Deluxe Omnitrix”, havalı görünümü ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Hareket aktivasyonu efekti de dahil, 100’den fazla uzaylı sesi ve efektin yer aldığı “Ben 10 Delux Omnitrix”, karne dönemine özel olarak 169,90 TL yerine 129,90 TL fiyata satılıyor.

    Pijamaskeli kahramanlar

    Giochi Preziosi’nin en popüler ürünlerinden biri olan ve çizgi dizisiyle de çocukların beğenisini toplayan Pijamaskeliler’in oyuncakları 5’li paket halinde sunuluyor. Sevimli Pijamaskeli kahramanların her serisini çocuklar çok beğeniyor. En ilginç oyuncaklardan biri olan Stretch Armstrong, kendi büyüklüğünden tam 4 katı daha fazla esneyebiliyor ve sonra tekrar eski haline geri dönüyor. Esneme gücüyle büyük ilgi çeken süper kahraman Stretch Armstrong, çocuklar için şaşırtıcı bir hediye deneyimi olabilir.

    L.O.L. Sürpriz çocukların hayalini süslüyor!

    Giochi Preziosi, kız çocukları için dünyada fenomen haline gelen “L.O.L. Sürpriz” ürünlerini öneriyor. Paket açma deneyimi ile popülerliği günden güne artan birbirinden gösterişli 12 karakter ve aksesuarları ile çocuklara hem eğlence hem de koleksiyon keyfi yaşatan “L.O.L Simli Bebek”, karne hediyesi alternatiflerinin en renklisi olarak sunuluyor.

    Gel-a-Peel ile yaratıcı tasarımlar

    Takı ve aksesuar kullanmayı seven genç kızlar için Giochi Preziosi hayal ettikleri aksesuarları tasarlamalarını kolaylaştıracak “Gel-a-Peel Başlangıç Setini” öneriyor. Gel-a-Peel ile kızlar, yaratıcılıklarını kullanarak sınırsız tasarımlar ortaya koyabilecek, hatta arkadaşlarının gördüğünde nereden aldığını merak edeceği birbirinden güzel bu aksesuarları üzerlerinde taşıyabilecekler. Renk Değiştiren Şeftali Tonu, Mor Paket, Neon Pembe ve Parlak Mor alternatifleriyle sunulan Gel-a-Peel Başlangıç Seti, karne dönemine özel 69,90 TL yerine, 49,90 TL’ye satılıyor.

    Yine kız çocukları için önerilen Pikmi Pops karakterleri, mis gibi kokuları, birbirinden eğlenceli mesajları ve lolipop şeker şeklinde paketleriyle çok seviliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.