DOLAR 32,5764
EURO 34,7906
ALTIN 2501,145
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Giochi Preziosi’den yılbaşına özel indirimler

    Giochi Preziosi’den yılbaşına özel indirimler
    06.12.2017
    A+
    A-

    Giochi Preziosi, çocukların yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri, eğlenceli vakit geçirecekleri ve gelişimlerine katkı sağlayan oyuncakları özel yılbaşı indirimleriyle sunuyor. Oyun saatlerini keyifli hale getiren Qixels 3D Tasarım Makinesi, Regal Academy Türkçe Şarkı Söyleyen Bebek ve Stretch Armstrong Aralık ayında özel indirimlerle miniklerle buluşuyor. 1 Aralık – 31 Aralık tarihlerinde geçerli yılbaşı indirimleriyle; Qixels 3D Tasarım Makinesi 159,90TL yerine 129,90TL’ye, Regal Academy Türkçe Şarkı Söyleyen Bebek 119,90TL yerine 99,90TL’ye raflardaki yerini alacak. Stretch Armstrong 30cm ise 1 Aralık – 17 Aralık tarihinde geçerli olan yılbaşı kampanyası ile 149,90TL yerine 119,90TL miniklerle buluşacak.

    Çocukların 3 boyutlu tasarımlarını hayata geçirdikleri Qixels 3D Tasarım Makinesi; 600 adet Qixels 3D blok, Destek Blokları; 6 adet tasarım şablonu, 1 adet su tankı, 1 adet fırça, 2 adet çanta etiketi, ip ve 1 adet kullanım kılavuzu ile sunuluyor. Özel şablonları Qixels 3D Tasarım Makinesi’ne yerleştirdikten sonra tasarımı katman katman hazırlayan minikler, her aşamada özel fırçayla su sürülerek Qixels çılgın blokların birleşmesi sağlıyor ve harika tasarımlar ortaya çıkarıyor! Üstelik çocuklar kendi tasarımlarını paketten çıkan çanta askısı ve ip sayesinde çantalarına asabiliyor.

    Masal ailesinin bir üyesi olduğunu öğrenerek Regal Akademi’ye “düşen” Rose ile arkadaşlarının maceralarını konu alan ve Sony Çocuk’ta yayınlanan Regal Akademi’nin en sevilen karakterleri Rose, Astoria ve Joy’u çizgi filmde giydikleri üniformalarıyla birlikte sunan Regal Academy Türkçe Şarkı Söyleyen Bebek; 1 pilli bebek ve 1 küçük asa bulunan 3 asortiden oluşuyor. Göğsüne sihirli asa yaklaştırılınca Türkçe şarkı söyleyen Rose, Astoria ve Joy ile çocuklar masal dünyasına yolculuk yapıyor.

    Kendi büyüklüğünün tam 4 katı esneyebilen, süper güçlü olduğu için bırakıldığında hemen eski haline dönebilen Stretch Armstrong 30cm kullanım kılavuzu ile birlikte sunuluyor. Figürü esneten, çekiştiren ve düğüm atan çocuklar, arkadaşlarına meydan okurken, birlikte eğlenmenin de keyfini yaşıyor.

    Fiyat Bilgisi

    Yılbaşına Özel 1 Aralık – 31 Aralık arasında;

    Qixels 3D Tasarım Makinesi: 159,90 TL Yerine 129,90 TL

    Regal Academy Türkçe Şarkı Söyleyen Bebek: 119,90TL yerine 99,90TL

    Yılbaşına Özel 1 Aralık – 17 Aralık arasında;

    Stretch Armstrong 30cm149,90TL yerine 119,90TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.