DOLAR 32,5887
EURO 34,8753
ALTIN 2499,265
BIST 9658,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Giovane Gentile ile beyler seremoniye hazır

    Giovane Gentile ile beyler seremoniye hazır
    26.03.2018
    A+
    A-

    gününüzde şıklığınızla dikkat çekeceğiniz damatlık & smokin modelleri, Giovane Gentile koleksiyonunda sizi bekliyor. Kaliteli kumaş, yılların ustalığı ve kusursuz dikişlerin birbirini tamamlamasıyla ortaya çıkan Giovane Gentile’nin damatlık & smokin modelleri, beylerin düğün gününe imzalarını atmalarını sağlıyor.

     Kalite ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen beylerin tercihi Giovane Gentile, mutlu hatıralarınızı bir ömür boyu paylaşmak için güçlü detayları, en özel kumaşlarla bir araya getirerek tasarladığı damatlık & smokin modelleri ile bu özel gününüze eşlik ediyor.

    Giovane Gentile şıklığını damatlık koleksiyonuna taşıyor

    Mutlu bir geleceğin ilk anlarında beylerin hayatına dokunan Giovane Gentile, özel kumaşların tasarımla hayat bulduğu damatlık & smokin modelleriyle stil sahibi damat adaylarına şıklık vaat ediyor. Her sezon özel olarak seçilen kumaşlar ve yaratıcı çizgiler ile dizayn edilen Giovane Gentile’nin damatlık & smokin modelleri, damat adaylarının hayata bakış açısını bu özel günde de ifade etme şekli oluyor. Koleksiyonda yer alan ve vücut hareketlerini mükemmel şekilde izleyen damatlık & smokin modelleriyle Giovane Gentile, deneysel davranmak istemeyen damat adaylarının tercihi oluyor. Öte yandan teknolojiyi modaya entegre eden Giovane Gentile, Cool&Dry kumaşları kullanarak tasarladığı gömlekleriyle yüksek performansın manifestosunu yeniden yazıyor. Nefes almasının yanı sıra kolay kuruma özelliği sayesinde vücut terlemesinin önüne geçen Giovane Gentile’nin Cool&Dry gömlekleri, damatların bu özel gününde konforun ismi oluyor.

    Damatlık ve smokinlerin tamamlayıcısı, siyah kuşak, papyon takımı ve şık kol düğmeleriyle şıklığınızı tamamlamanıza eşlik eden Giovane Gentile, siyah rugan ayakkabılarıyla bu özel gündeki iddianızı bir üst skalaya taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.