DOLAR 32,5628
EURO 34,891
ALTIN 2432,192
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Giovane Gentile’de Black Friday’e özel yüzde 50’ye varan indirimler

    Giovane Gentile’de Black Friday’e özel yüzde 50’ye varan indirimler
    19.11.2018
    A+
    A-

    Giovane Gentile, her sene Kasım ayının üçüncü haftasında Black Friday indirimiyle başı dönen centilmenleri bu yıl da mağazalarına bekliyor. 23 Kasım 2018 Cuma ve devamındaki hafta sonunda tüm yeni sezon ürünlerinde net yüzde 30, 40 ve 50 indirim fırsatı sunan Giovane Gentile, herkesi bu indirim çılgınlığına davet ediyor.

    Alışveriş çılgınlarının sabırsızlıkla beklediği “Kara Cuma” indirimi bu yıl da Giovane Gentile’de hız kesmeden devam ediyor.

    Efsane cuma kapsamında 23 Kasım 2018 tarihine denk gelen hafta sonunda yeni sezon da dahil tüm ürünlerde net yüzde 30, yüzde 40 ve yüzde 50 indirim fırsatı sunan Giovane Gentile, sabırsızlıkla beklenen “Black Friday” haftasında tüm erkekleri mağazalarına davet ediyor. Yeni yıla sayılı günler kala şıklığı yakalamak isteyenlerin ilk adresi olan Giovane Gentile, kışın olmazsa olmazlarını indirim fırsatıyla takipçileriyle buluşturuyor.

    Black Friday indirimi ve diğer fırsatlardan haberdar olmak için Giovane Gentile’yi takip edenler, erkek modasının en karizmatik ve şık parçalarına indirimli olarak sahip olabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.