DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Girişim hareketi globalleşiyor

    Girişim hareketi globalleşiyor
    14.08.2018
    A+
    A-
    Birleşmiş Milletler Genel Merkezi New York’ta gerçekleşecek Global Partnership Summit etkinliğinde Girişim Hareketi iş birliği ve girişimci geliştirme çalışmalarını global ölçekte de başlatmış oldu.
    Girişimciliğe farkındalığı artırmak, girişimci geliştirmek ve fikirleri fonlamak üzere kurulan ve Türkiye’ye yayılma konusunda hızla ilerleyen Girişim Hareketi, Türkiye’de bu yıl başından itibaren Ankara, Adana, Nevşehir ve Kıbrıs’ta şubeleşmişti. Eylül ayında yeni döneme 10 farklı şehirde başlama çalışmaları hızla ilerlerken, global paydaşlık çalışmaları da hız kazandı.
    İstanbul Direktörü Hasibe Bağ, New York’ta gerçekleşen, JCI Global Partnership Summit isimli zirveye katılım gösterdi. Birleşmiş Milletler Merkez Binası’nda gerçekleşen panelde Girişim Hareketi iş modeli, çalışmaları ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.
    Girişim Hareketi global iş birlikleri geliştirmek üzere, Birleşmiş Milletler (UN), Dünya Ticaret Örgütü (ICC), Junior Chamber International (JCI) AIESEC, Global Citizen gibi paydaşların danışmanlar kurulunu oluşturduğu ve yenilikçi ve çözüm odaklı projeleri fonlayan Global Youth Empowerment Fund (GYEF) Yönetim Kurulu toplantısına katılım göstererek iş birliği ve girişimci geliştirme çalışmalarını global ölçekte de başlatmış oldu.
    Girişim Hareketi eylül ayı itibariyle diğer ülkelere yayılmaya başlayacak, bu sebeple yeni dönemde uluslararası farkındalık oluşturmak hedefi ile yurtdışında Gain Global olarak duyuracak.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.