DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GİSP-YTÜ Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı başvuruları açıldı

    GİSP-YTÜ Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı başvuruları açıldı
    12.10.2017
    A+
    A-

    GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) ve Yıldız Teknik Üniversitesi SEM ortaklığıyla ‘Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı’nın yeni dönem kayıtları 21 Ekim’e kadar alınıyor.

     Gayrimenkul alanında düzenlediği ‘Yuvarlak Masa Toplantıları’ ile sektörde gündem belirleyen GİSP ve Yıldız Teknik Üniversitesi SEM’in ortaklığı ile 2017 Bahar döneminde başarıyla tamamlanan ‘’Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı’’ için yeni dönem başlıyor.

    Katılımcılarına, gayrimenkul sektöründeki tüm konularda eğitim verecek şekilde hazırlanan ve program sonunda uzmanlık sertifikası vererek sektöre eğitimli yöneticiler ve çalışanlar kazandırmayı hedefleyen 72 saatlik programda; katılımcılar, gayrimenkul sektörünün üst düzey yöneticilerinden ve Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden, proje geliştirmeden hukuka, satış-pazarlamadan gayrimenkul değerlemeye, finanstan mimarı tasarıma kadar uzanan çok geniş bir yelpazede teorik ve pratik eğitim alıyorlar.

    GİSP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan GÜMÜŞ, ‘Bu kadar büyük paraların harcandığı bir sektörün daha fazla okullu yönetici tarafından yönlendirilmesi gerekir’ dedi. Çoklu bir bakış açısı gerektiren gayrimenkul sektöründe, bir profesyonelin, hukuktan, ekonomiye, planlamadan, değerlemeye birçok konuda bilgisi olması gerektiğini iletti. Bu çıkış noktasından hareketle, GİSP’in sektöre açık fikirli, sistematik düşünceyle yoğrulmuş yeni yüzler kazandırmayı hedeflediğini belirterek sözlerini tamamladı.

    GİSP ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı’ ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşılabilir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.