DOLAR 32,5875
EURO 34,8019
ALTIN 2508,34
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gitmek istediğiniz yere karar verin gerisini Vizyon Turizm’e bırakın

    Gitmek istediğiniz yere karar verin gerisini Vizyon Turizm’e bırakın

     

    Kurumsal etkinliklerin olmazsa olmazlarını üç kategoriye ayıran Vizyon Turizm, bu grupları kurumun markalaşması, kurum kültürünün yaygınlaşması, motivasyon ve verimin artırılması olarak sınıflandırıyor. Tüm iş ortaklarını markalaşma süreçlerinde bir an bile yalnız bırakmayan Vizyon Turizm, sektördeki rakiplerinden kalitesiyle ayrılıyor.

    Turizm sektöründe rakiplerinden farklı yönleriyle öne çıkan Vizyon Turizm, yurt içi ve yurt dışı turlarıyla hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Bünyesindeki müşterilerini markalaşma yolculuklarında yalnız bırakmayan Vizyon, müşteri odaklı politikalarıyla farkını ortaya koyuyor.

    Çizmeci: “Yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışıyoruz”

    Türkiye’deki Mice Turizm’in bugünkü durumunu değerlendiren Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, Türkiye’deki markaların etkinlikleri için en çok tercih ettikleri mekanlardan bahsetti. Kendilerine gelen markaların toplantıları için genellikle otel salonlarını seçtiklerini dile getiren Çizmeci, farklı amaçlar için farklı mekanları tercih ettiklerini de sözlerine ekledi. Geniş katılımlı kongreler için Haliç Kültür Merkezi gibi yerlerde etkinlik düzenlendiklerini aktaran Çizmeci, gala ve lansmanlarda da açık ya da kapalı mekanları tercih ettiklerini aktardı. Mice Turizm kapsamında yaptıklarına dair başka detayları da ekleyen Çizmeci, en çok tercih edilen toplantı türünün fuar olduğunu ve bu fuarların özellikle şubat, mart, nisan, mayıs ve eylül, ekim, kasım aylarında yoğun olduğunu vurguladı. Yurt içi ve yurt dışında en çok tercih edilen mekanları da birkaç örnekle dile getiren Çizmeci, son olarak turların fiyatlarından da bahsetti. Yurt içi turlarının 100 TL’den başladığını, yurt dışı turlarının ise 300 Euro’dan başladığını belirten Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, son olarak müşteri memnuniyetinin her zamanki gibi en büyük öncelikleri olduğunu söyleyerek sözlerine son verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.