DOLAR 32,6335
EURO 34,8268
ALTIN 2520,992
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Giysilerdeki ter kokusuna son!

    Giysilerdeki ter kokusuna son!
    29.06.2018
    A+
    A-

    Masmavi gökyüzünün zarif süsü güneşin, sıcaklıkla beraber getirdiği olumsuz etkileri tek bir kapak hareketiyle hayatınızdan çıkarmak ister misiniz?

    Yaz aylarında yoğun geçen bir günün sonunda kıyafetlerinize sinen ter kokusuna son verecek teknoloji Viking Temizlik’ten geliyor. Temizliği, üstün teknoloji anlayışıyla buluşturan Viking Temizlik,  yumuşatıcı anlayışına yepyeni bir boyut kazandırıyor. Kokuların sıra dışı dünyasından ilham alan Viking,  benzersiz parfümüyle de giysilerinize özel bir dokunuş bırakıyor.

    Sıcaklık ve nem istenmeyen kötü kokuların oluşmasına neden olurken bu durum gün içindeki hareketlerimizi kısıtlamamıza yol açıyor. Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte ortaya çıkan ter kokusu karşısında güçlü bir koruma kalkanı oluşturan Dynamic, tüm bu sorunları ortadan kaldırarak gün boyu canlı ve özgür hissettiriyor. Aromahygiene teknolojisi ile üretilen Dynamic, giysilerinizdeki ter kokusunu nötralize ederek kendi eşsiz parfümünü ortaya çıkarıyor. Özel formüllü Dynamic ile yıkanan giysiler, harekete geçen aktif bileşenler sayesinde kirli sepetindeyken bile kötü kokuların oluşumunu engelliyor.

    İnovatif formülasyonu sayesinde çamaşırda ter kokusuna son veren Dynamic Yumuşatıcı, bu anlamda Türkiye’de ilk ve tek olma unvanını de elinde tutuyor. Dünyanın seçkin parfümörleri tarafından geliştirilen esanslar ile çamaşırlarınızın günlerce ferah kokmasını sağlayan Dynamic, değerli kokuların büyüleyici notalarını beğeninize sunuyor. Duru ve taze kokusunun yanı sıra kalıcı yumuşaklık sağlayan Dynamic, istenilen mükemmel sonuca en kısa sürede ulaşmanızı sağlıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.