DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gizli fermuarları ile hırsızlara meydan okuyor

    Gizli fermuarları ile hırsızlara meydan okuyor
    17.09.2019
    A+
    A-

    Günlük hayatta rahat kullanımı ile kadınların en çok tercih ettiği sırt çantaları, kimi zaman tedirgin edici bir hal alıyor. Gizli fermuarları ve stratejik yerleştirilen cepleri ile kadınlara güven veren XD Design sırt çantaları, şehrin merkezinde tüm endişeleri ortadan kaldırıyor.

    İlk bakışta nereden açıldığını anlayamayacağınız bir görünüme sahip olan XD Design çanta modelleri, aynı zamanda özel kumaşı sayesinde kesici aletlere karşı korunuyor. Ürün çeşitliliğiyle her yaş gruba ve tarza hitap eden XD Design sırt çantaları; su tutmayan yapısı, hafif ve formunu kaybetmeyen dokusu ile ön plana çıkıyor.

    Kickstarter’ın tarihteki en fazla fonlanan sırt çantası olma unvanını elinde bulunduran, Hollanda’nın bu başarı hikâyesi artık Türkiye’de satışa sunuluyor. Özgün ve güncel yapısı ile kadınların beğenisine sunulan XD Design sırt çantaları, aynı zamanda kombinlerin de tamamlayıcısı oluyor.

    Kesici Aletlere Karşı Korunaklı Özel Kumaş

    Rahatlık arayan kadınların en çok tercih ettiği sırt çantaları, kalabalık alanlarda endişe uyandırıyor. Ancak nerede olduğunu anlayamacağınız gizli fermuarları sayesinde hırsızlara meydan okuyan XD Desing sırt çantaları, tüm güvenlik sorunlarını ortadan kaldırıyor. Kumaşın altına saklanan gizli fermuarları ile hırsızların kafasını karıştıran çanta modelleri, aynı zamanda özel kumaşı sayesinde kesici aletlere karşı korunuyor. Omuz ve bel kısımlarına mükemmel uyum sağlayan formu ile rahatlığı ön plana çıkaran XD Design sırt çantaları, birbirinden farklı modelleriyle Beymen, Vakkoroma ve Hipicon. com’da satışa sunuluyor

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.