DOLAR 32,4738
EURO 34,9333
ALTIN 2436,331
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gloria Jean’s Coffees üniversiteli gençlerin arkadaşlık isteğini kabul etti

    07.09.2019
    A+
    A-

    Gloria Jean’s Coffees, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü karşısında ve Aydın Üniversitesi Kampüsünde üniversitelilerin kahve keyfine ortak olmaya başladı.

    Her geçen gün bünyesine yeni mağazalar ekleyerek kaliteli kahve çekirdeklerinin kokusunu ve lezzettini yeni nesil ile buluşturan Gloria Jean’s Coffees, yeni eğitim-öğretim sezonunda da tüm üniversitelilerin yanında olmayı amaçlıyor. Klasik espressolardan buz gibi chillerlara, alıştığımız çaylardan aromalı kış çaylarına kadar iki yüze yakın çeşidi misafirleriyle buluşturan marka, atıştırmalıklarıyla da farkını öne çıkarmaya devam ediyor.

    Gloria Jean’s Coffees, öğrencilerin yoğun ders temposunda lezzetli kahveleri yudumlamak için en keyifli adres olmaya devam ediyor. Kahve keyfiniz için size eşlik edecek birini bulamadıysanız da markanın mobil uygulaması sizlerle arkadaşlık etmeye hazır halde bekliyor. Uygulama arkadaşlarını bulup ekleyebilme, sohbet edebilme ve sosyal bir ortam oluşturabilme imkanı sunuyor. Aynı zamanda “hızlı sipariş” özelliğiyle de sıra beklemeden kahvenizi size özel olarak hazırlıyor. Size de kahvenizin yapımını beklemeden lezzetin keyfini çıkarmak kalıyor.

    ImageTürkiye’de 29 ilde 72 mağazasıyla hizmet veren Gloria Jean’s Coffees, konforlu oturma ve çalışma alanları ile de sınav haftalarında üniversiteli gençlerin en yakın arkadaşı olmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.