DOLAR 32,5325
EURO 34,8822
ALTIN 2434,886
BIST 9730,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Godiva sizi Harikalar Dünyası’nı keşfetmeye davet ediyor

    Godiva sizi Harikalar Dünyası’nı keşfetmeye davet ediyor
    17.09.2019
    A+
    A-

    Godiva’nın yeni dijital reklam kampanyası, kurucusu Pierre Draps’ın çikolataya olan merakı ve eşine olan romantik aşkının izlerini taşıyan hikayesinden ilham alıyor.

    Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva’nın, mucizeleri hatırlatma fikrine dayanan Harikalar Dünyası adlı yeni dijital reklam kampanyası başladı. Kurucusu Pierre Draps’ın çikolataya olan merakı ve eşine olan romantik aşk hikayesinin konu alındığı Godiva’nın yeni dijital reklam kampanyası görsel dil ve estetiğiyle gençlere sesleniyor.

    Dünyanın önde gelen reklam ajanslarından McCann Londra imzalı, görsel yönetmenliğini İngiliz yönetmen Vicky Lawton’ın üstlendiği kampanya, Godiva’nın kurucusu Pierre Draps’a bir saygı duruşu niteliği de taşıyor. Kampanya, Belçika’da yaşayan genç Pierre’in, çikolatayı her şeyden çok seven eşini mutlu etmek için yapmayı öğrendiği trüf çikolataların dünya çapında üne kavuşmasının hikayesini, yaşamını çikolata sanatına ve eşine adayan bir adamın tutkusunu konu alıyor.

    Bu aşk hikayesinden ilham alan Harikalar Dünyası kampanyası, çikolata ustası Pierre ile çikolata tutkunu Mimi karakterlerine odaklanıyor ve aralarında geçen eğlenceli ilişkinin neler doğurabileceğine dair merak ve beklenti oluşturuyor. İkili, bir yandan ortak noktaları olan baş roldeki Godiva çikolatasının tadını çıkarırken diğer yandan da aralarındaki ilişkiyi güçlendiriyor. Pierre Draps ve eşi Eugenie’nin yaşam boyu süren ve romantizmle perçinlenen aşk hikayeleri, dünyanın dört bir köşesindeki çikolata tutkunlarının hayatta karşılarına çıkabilecek harika lezzetleri merakla keşfetmeye davet ediyor.

    Godiva Pazarlama ve İnovasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi John Galloway kampanya ile ilgili olarak “Yeni Harikalar Dünyası kampanyası, Godiva’nın dönüşümünü heyecan verici yeni kreatif bir konseptle çikolataya ve aşka vurgu yaparak anlatıyor. Harikalar Dünyası kampanyası tüm lezzet tutkunlarına ulaşmak için tasarlandı. İnsanların etraflarındaki harikaları keşfetmelerini ve farkına varmalarını sağlamak amacıyla ortaya koyduğumuz bu çalışmayı müşterilerimizle paylaşmaktan ve onlara Godiva deneyimini yaşatmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

    Godiva Chocolatier CEO’su Annie Young-Scrivner, kampanyaya dair düşüncelerini şu sözlere aktardı: “Godiva olarak beş kat büyüme hedefimiz doğrultusunda bizim için çok önemli bir dönüm noktası olan Harikalar Dünyası kampanyasını resmi olarak paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Yeni kampanyamız tüketicimizin günlük yaşamının bir parçası olmak için bir dönüşüm içerisinde giren ikonik markamızın benimsediği birçok yöntemden biri. İnsanların kendilerini sadece özel günlerde değil, her gün Godiva ile şımartması için yeni fikirler, ürünler ve tecrübeler keşfetmeye odaklandık. Godiva katlanarak büyüyor ve biz müşterilerimize mağazalarımız, kafelerimiz, online kanallarımız ya da alışveriş noktalarımız ile temas ederek onlara harikalarla dolu, lezzetli bir dünyanın kapılarını aralıyoruz.’’

    Harikalar Dünyası kampanyası Youtube, Facebook ve Instagram gibi önde gelen medya platformlarında 16 Eylül’den itibaren yayınlanacak. Marka, Eylül 2019’dan 2020’ye kadar devam eden satış dönemine odaklanan bu kampanyayı global ölçekte kullanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.