DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Godiva’nın ikonik yeni yıl koleksiyonu çikolataseverlerle buluşuyor

    Godiva’nın ikonik yeni yıl koleksiyonu çikolataseverlerle buluşuyor
    03.12.2018
    A+
    A-

    Dünyanın bir numaralı lüks çikolata markası Godiva, Belçika çikolatasının en leziz halini bu kez kışa özel tatlılardan ilham alarak tek lokmalık lüks çikolata formunda sunuyor. Godiva Yeni Yıl Koleksiyonu 19 Kasım itibarıyla raflardaki yerini alacak.

    Dünyanın bir numaralı lüks çikolata markası Godiva, yeni yıl için özel bir koleksiyon tasarladı. Sevilen kış tatlılarından esinlenen Godiva’nın Yeni Yıl Koleksiyonu, benzersiz Belçika çikolatasıyla kaplanmış ‘’mini-pastalar’’ formunda, tek lokmalık çikolatalardan oluşuyor.

    Koleksiyon; Bitter Çikolatalı ve Pikan Cevizli Turta, Bitter Çikolatalı ve Vanilyalı Armut Tatlısı, Çikolatalı Fudge gibi farklı kültürlerdeki geleneksel kış tatlılarından ilham alıyor. Godiva Yeni Yıl Koleksiyonu, 19 Kasım itibarıyla raflardaki yerini alacak.

    Özel bir yeni yıl hediyesi: Çikolata formunda ikonik kış tatlıları

    Godiva’nın baş çikolata şefi Jean Apostolou, Yeni Yıl Koleksiyonu’nu: “90 yılı aşkın bir süredir Godiva en görkemli yeni yıl hediyelerini hazırlıyor. Tüm dünyada kış sezonunun en sevilen tatlılarını mini-pastalar şeklinde, tek lokmalık lüks çikolatalara dönüştürerek bu geleneği sürdürüyoruz…” sözleriyle anlatıyor.

    Emily Carew Woodard’dan cesur ve romantik kutular

    Godiva Yeni Yıl Koleksiyonu’nun şık kutuları ise Emily Carew Woodard tarafından tasarlandı. Cesur ve romantik sanat eserleri ile tanınan Woodard, yeni yılın pozitif ruhunu taşıyan bir çelenk tasarladı.

    Koleksiyonda yeni tasarımların yanı sıra ikonik Gold kutuları, trüf koleksiyonları, eğlenceli çikolata takvimleri, şık hediyelik eşyalar ve çok daha fazlası yer alıyor…

    Godiva Yeni Yıl Koleksiyonu

    Bitter Çikolatalı Pikan Cevizli Turta

    Pürüzsüz ve zengin kakaolu bitter çikolata içerisinde tuzlu pikan cevizli praliné.

    Bitter Çikolatalı ve Vanilyalı Armut Tatlısı

    Fransa’nın ünlü armut tatlısı Poire Belle Hélène’den ilham alınarak geliştirilen leziz bir çikolata… Bitter çikolata içerisinde birleşen yumuşak armutlu ganaj ve kremsi vanilyalı mus dolgu.

    Çikolatalı Fudge

    Pürüzsüz sütlü çikolata içerisinde bulunan yumuşacık % 72 bitter çikolata ganaj.

    Koleksiyonun ambalajları, İngiliz tasarımcı Emily Carew Woodard tarafından Godiva için özel olarak yapıldı.

    20 adet pralin çikolata

     

    4 adet pralin çikolata
    12 adet trüf çikolata
    7 adet pralin çikolata
    20 adet kare çikolata

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.