DOLAR 32,5185
EURO 34,5604
ALTIN 2491,717
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gökçeada’yı bir bilene sor

    Gökçeada’yı bir bilene sor
    01.06.2018
    A+
    A-

    “Bir Bilene Sor” mottosuyla uzmanlığını konuşturan Prontotour, şimdi de bilinmeyen yönleriyle Gökçeada’yı anlatıyor.

    Bu yıl 25. yılını dolduran lider tur operatörü Prontotour, seyahatseverleri yurt içi kültür turları arasında yer alan yeni rotası Kuzey Ege turuyla, güneşin en güzel battığı yer olan Gökçeada’yı keşfe çıkarıyor.

    Türkiye’nin en batı noktası olan ve 2011 yılında dünyanın ilk “Cittaslow” adası unvanı alan Gökçeada denizi, tarihi, doğası, organik ürünleri ve alternatif doğa spor alanları sayesinde farklı tatil seçeneklerini bir arada bulundurmasıyla ilgi topluyor.

    Seyahat tutkunları farklı kültürlerin izlerini taşıyan Gökçeada’da doğanın en güzel manzaralarına tanıklık ederken, adanın organik ürünleriyle de gastronomik bir yolculuğa çıkıyor.

    Gökçeada Türkiye’de “Kitesurf ve Windsurf” sporlarının en iyi yapılabildiği nokta olarak dikkat çekiyor. Ayrıca dalış meraklıları için özel bir yere sahip adanın çevresinin kayalık yapıya sahip olması ve deniz canlıları açısından zengin olması muhteşem bir sualtı güzelliği sunuyor.

    Gökçeada’nın görülmesi gereken, keyifli bir rota olduğunun altını çizen Prontotour Yurt İçi Müdürü Müge Erçetin, “Yurt içi turlar konusunda titiz bir çalışma yürütüyoruz ve gidilecek rotaları detaylı şekilde araştırıyoruz. Bu bağlamda “Kalite Kültürümüzde Var” sloganıyla Türkiye’nin en güzel rotalarına düzenlediğimiz turlarımız arasına Gökçeada’yı da ekledik. Yurt dışı turlarda olduğu gibi yurt içi turlarda da Prontotour kalitesiyle benzersiz seyahat deneyimleri sunuyoruz. Kuzey Ege turumuz kapsamında adayı, bilinmeyen yönleriyle gezginlere tanıtmaktan mutlu olacağız. Kısacası “Dünyayı Bir Bilene Sor” dediğimiz gibi “Türkiye’yi De Bir Bilene Sor” diyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.