DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Görkem Öğüt: Gayrimenkul sektörü teknoloji ile dönüşecek

    Görkem Öğüt: Gayrimenkul sektörü teknoloji ile dönüşecek
    06.01.2020
    A+
    A-

    Teknoloji odaklı gayrimenkul  değerleme platformu Endeksa. com Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, gayrimenkul sektörünün Türkiye’de her zaman lokomotif sektörlerden biri olduğuna dikkat çekerek, “Sektör, teknoloji ile dönüşeceği için biz de buna katkı sunmak istiyoruz” dedi.

    Gelişmiş analizleriyle, gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarının doğru kararlar almalarını sağlayan Endeksa. com Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, sektöre ilişkin 2020 ve sonrası hedeflerini açıkladı. “Amacımız, gayrimenkul sektörünün teknolojik dönüşümüne katkı sağlamak” diyen Öğüt, “Hizmet verdiğimiz 2017 yılından bu yana, gerek bireysel gerekse kurumsal olarak çok fazla kullanıcıya ulaşmaktan dolayı çok mutluyuz. 2020 yılında da öncelikli hedefimiz, yurt dışına açılarak, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere hizmetlerimizi farklı ülkelere ulaştırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

    GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ HER ZAMAN LOKOMOTİFTİR

    İş yapma yöntemlerinden günlük alışkanlıklara kadar teknolojinin artık hayatın her alanında var olduğuna dikkat çeken Öğüt, gayrimenkul sektörünün de teknoloji ile dönüşeceğinin altını çizdi. Öğüt, bu konuda şunları söyledi: “Gayrimenkul sektörü, Türkiye’de her zaman lokomotif sektörlerden biri olmuştur. Önümüzdeki dönemde de böyle olacağına ve sektörün teknoloji ile dönüşeceğine inanıyoruz. Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada gayrimenkul sektörünün teknolojik dönüşümü konuşuluyor. Endeksa. com olarak biz de, sektörün teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.