DOLAR 32,5866
EURO 34,8096
ALTIN 2509,901
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gözlemio yeni mağazasını Meydan AVM’de açtı

    Gözlemio yeni mağazasını Meydan AVM’de açtı
    18.02.2020
    A+
    A-

    Özel formüllü, ekşi mayalı hamuruyla hazırladığı yeni nesil gözlemeleriyle 1000 yıllık gözlemeye yenilikçi yorum katan Gözlemio, ikinci mağazasını Meydan İstanbul AVM’de açtı. 2019’un son günlerinde hizmete açılan mağazada hem klasik hem yeni nesil gözlemelerin yanı sıra özel Gözlemio hamuru ile hazırlanan tatlılar da yenilikçi tatlar arayanların beğenisine sunuluyor.

    Gözlemeyi bin yıllık geleneksel tarifiyle, patentli ocaklarda modern yöntemlerle hazırlayarak gözlemeye yenilikçi bir yorum katan Gözlemio, ikinci mağazasını Meydan İstanbul AVM’de hizmete açtı. Meydan İstanbul AVM’nin Mahalle bölümünde açılan yeni mağazasında ekşi mayalı, özel formüllü Gözlemio hamuruyla hazırlanan yaklaşık 20 çeşit gözlemesini Meydan AVM müşterileriyle buluşturan Gözlemio, gözleme severlerden de tam not aldı.

    2020 sonunda 10 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Gözlemio Kurucu Ortağı Ömer L. Soylu, “2019 yılında kurulan Gözlemio’nun hedefi; bir dünya markası olmak ve gözlemeyi tüm dünyaya tanıtarak, menülerde yerini almasını sağlamak. Bu hedefle ilk mağazamız Şişli’de on binlerce müşteriye hizmet verdikten sonra şimdi de İstanbul’un en önemli yaşam ve alışveriş merkezlerinden Meydan AVM’de müşterilerimizle buluştuk. Günün her saati yenebilecek, ekşi mayalı hamuru, iç malzemesinin bolluğu ve birbirinden lezzetli iç harçlarıyla iddialı olan, özel icat ettiğimiz gözleme pişirme ocağı ile 5 dakikada hazır olan Gözlemio gözlemelerini her yaştan herkesin tatmasını istiyoruz.” diye konuştu.

    Mozzarellalı’dan Gurme’ye, 20 çeşit Gözlemio!

    Menüsünde Patatesli, Peynirli, Ispanaklı gibi klasik; Karışık, Jumbo Mix, Mozzarellalı, Vejeteryan Mix gibi yeni nesil ve Kavurmalı, Tavuklu, Pastırmalı gibi gurme gözlemelerinin yanı sıra mevsim sebzeleriyle yapılan özel gözlemeler de bulunan Gözlemio, Çikolatalı Muzlu, Ballı Tahinli ve Balkabaklı gibi gözleme tatlılarıyla da dikkat çekiyor. Ar-Ge Merkezi’nde sürekli tatlar geliştirmeye devam eden Gözlemio’nun tüm gözlemelerinin içlerindeki harçlar da şefler tarafından özel olarak hazırlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.