DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gratis’te wet n wild ile yılbaşı alışverişi

    Gratis’te wet n wild ile yılbaşı alışverişi
    30.12.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’nda bulunan Gratis, yaklaşan yılbaşı hediye arayışı için ABD’nin en çok takip edilen makyaj markası wet n wild yılbaşı özel setlerini Aralık ayında müşterileri ile buluşturacak

    Gratis’in Türk tüketicisi ile buluşturduğu ithal markalar arasında yer alan wet n wild, yılbaşına özel olarak 4 ayrı set hazırladı. Hem yılbaşı makyajı için hem de yılbaşı hediyesi için ideal bir seçenek olan bu setleri Türkiye’de satışa sunan Gratis, sevdiklerine ve kendisine güzel bakmak isteyenleri mağazalarına davet ediyor.

    Işıltılı makyajdan vazgeçemeyenler için hazırlanan yeni wet n wild Golden Glimmer set, aydınlatıcı ürünlere ek olarak far fırçası ve yelpaze fırçadan oluşuyor. Makyajı daha etkili hale getirmek için sunulan ve sınırlı sayıda üretilen özel wet n wild Color Icon Loose Pigment ürünlerinden oluşuyor.

    Yılbaşı gecesi ya da yeni yılın özel günlerinde etkili bakışlara sahip olmak için sunulan wet n wild Haute Holiday Collection seti göz makyajını sevenler için tasarlandı. Yüksek pigmentasyonu ile az uygulamayla bile rengini tam veren, uzun süre kalıcılığı ile dikkat çeken wet n wild farlarının en özel renklerini taşıyan far paleti bu set içerisinde yer alıyor. Özel fırçası ile dolgun, kıvrık ve hacimli kirpiklerle etkileyici bakışlar yaratan wet n wild Lash Renegade maskara ve açılı ucu ile kalın ya da ince çizgiler sunan, gözlerin ön plana çıkmasını sağlayan wet n wild Proline Felt Tip Eyeliner seti tamamlıyor.

    Makyaja önce temelden başlamayı sevenler için hazırlanan wet n wild Prep & Prime sette, natürel görünüm için geliştirdiği Photo Focus ürünleri yer alıyor. Photo Focus serisinin özelliğini yansıtan ve özel olarak tasarlanan bu ürünlerden wet n wild Photo Focus Face Primer gözeneklerin görünümünü azaltan, ince çizgileri ve kırışıklıkları dolduran ve cilt tonunu dengeleyen yapısı ile dikkat çekiyor. Hem yılbaşı gecesinde hem de yeni yılın her gününde yapılacak makyajları içindeki elmas ışıltısını cilde taşıyarak canlı tutan bu baz ile birlikte kapatıcı paleti ve makyaj sabitleyici de özel çantası ile satışa sunuldu.

    Maskarasız asla diyenler için wet n wild en sevilen ürünlerinden oluşan mini maskara setini de sınırlı sayıda üretti. Günlük moduna göre kirpiklerine hacim kazandırmak, uzatmak ya da doğal bir görünüm vermek isteyenler 5 farklı wet n wild mini maskarayı içeren bu seti çok sevecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.