DOLAR 32,4479
EURO 34,458
ALTIN 2488,422
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gripin’in ilk turnesi Avusturalya’da

    Gripin’in ilk turnesi Avusturalya’da
    10.03.2018
    A+
    A-

    Esenyurt’ta 2012 yılında hizmete giren ve ayda 1.6 milyon kişinin giriş yaptığı Ece Türkiye tarafından yönetilmekte olan Marmara Park, 9 Mart Cuma günü Gripin’e ev sahipliği yaptı.

    5 yılın ardından, kendi deyimleriyle ‘olgunluk’ eserleri olan “nasılım biliyor musun?” albümüyle geri dönen Gripin, Marmara Park AVM ziyaretçilerini coşturdu.

    “İlk turne Avusturalya’da”

    Konser öncesi sevenlerine hoş geldin diyen Gripin yeni albümlerinin ilk turnesini Avusturalya’da gerçekleştireceklerini söylerken, albümün ilk klipini de “Acemisiyim Mutluluğun” şarkısı için çekeceklerini müjdeledi.

    2000’li yıllarda Türkiye’de yaşanan rock patlamasının en önemli gruplarından biri olan Gripin, aradan geçen süre boyunca müzik üretimini durdurmadı. Kendilerini yansıtan besteleriyle de gündem oluşturmayı başaran grup, “nasılım biliyor musun?” albümünü dünyayı etkileyen olayların hissettirdiklerinden esinlenerek yaptıklarını ve tüm yaşanmışlıkların sorgulanarak dinleyicilerinin bir kendine dönüş, kendini sorgulama, bilme, yeniden tanışma durumunu hissetmelerini istediklerini belirtiyorlar.

    Türkiye’nin ilk “galaksi” temalı alışveriş merkezi olan Marmara Park, 100 bin metrekare kapalı alandaki 4 katta, 250 mağaza ile hizmet veriyor. Marmara Park AVM’nin, dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin belirlendiği Mipim Ödülleri’nde ‘En İyi Alışveriş Merkezi’ kategorisinde birincilik ödülü de bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.