DOLAR 32,5885
EURO 34,7922
ALTIN 2507,852
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE 2018 Red Dot Ödülleri’nde rekorları alt üst etti

    GROHE 2018 Red Dot Ödülleri’nde rekorları alt üst etti
    18.05.2018
    A+
    A-

    GROHE, dünyanın en saygın uluslararası tasarım ödüllerinden olan ve Almanya’da Design Zentrum Nordrhein- Westfalen tarafından düzenlenen Red Dot Design Awards 2018’de dokuz ödül kazanarak rekor kırdı.

    GROHE, su sistemleri GROHE Red ve yeni GROHE BLUE Home, Milano’daki Fuorisalone’de lansmanı yapılan yeni ATRIO ürün ailesi gibi banyo koleksiyonları, Spa Colours Koleksiyonu, Euphoria 260 dış başlığı, mimari tasarımlı sifon panelleri ve SmartControl Gizli Duş Sistemi gibi ürünleriyle, prestijli Red Dot ödüllerine layık görüldü.

    GROHE Sense ve GROHE Sense Guard su güvenliği sistemleri de ödül kazandı. Ödül kazanan ürünlerin tümü, Almanya’nın Essen kentinde yer alan ve dünyanın en büyük çağdaş tasarım müzesi olan Red Dot Tasarım Müzesi’nde sergilenecek. Ayrıca ürünler 9 Temmuz 2018’den itibaren Red Dot Tasarım Yıllığı’nda, Red Dot 21 adlı internet portalında, uygulamada ve internet sergisinde de yer alacak. Resmi ödül töreni, Red Dot Galası ve ardından gelen Tasarımcılar Gecesi Essen’de yapılacak.

    GROHE, modern tasarımlarda akıllı çözümleriyle ilham veriyor

    Uluslararası Red Dot Tasarım Yarışması, Almanya’da Design Zentrum Nordrhein- Westfalen e.V. tarafından düzenleniyor ve dünyanın dört bir yanından yapılan tasarım başvuruları, 40 uzmandan oluşan bir jüri tarafından yenilikçilik düzeyi, işlevsellik, ergonomi, kullanım ömrü ve ekolojik uyum gibi ölçütlere göre değerlendiriliyor.

    Bu yıl jürinin önüne 59 ülkeden başvurular geldi. GROHE, banyolar ve mutfaklar için modern tasarımlarıyla akıllı çözümler getiren olağanüstü bir ürün gamıyla jüri karşısına çıktı. Tam dokuz Red Dot Ödülü kazanan GROHE, tesisat ve armatür sektöründeki liderliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

    Global LIXIL ailesinin bir üyesi olan GROHE, ana şirketi LIXIL’in kazandığı altı ayrı Red Dot Ödülü ile de gururlandı. American Standard dört ödül kazanırken, DXV de iki ödüle layık görüldü. Bunların yanı sıra Red Dot jürisi, dünyada milyonlarca insanın hijyenik tuvalet imkanına sahip olabilmesi için tasarlanmış çift bölmeli, dökme yıkama sistemli LIXIL SATO V-Trap Tuvalet Sistemi’ne Onur Ödülü verdi.

    Odak noktası müşteri deneyimi

    GROHE için ürünlerinin müşteri odaklı, estetik ve kaliteli tasarlanması büyük önem taşır. GROHE Tasarımdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Michael Seum’un yönetimindeki 20 kişilik uluslararası tasarımcı ekibi tüm bu fikirlerin hayata geçirilmesinden sorumludur. GROHE’de tasarımın bir kurumsal değer olması sözden ibaret değildir. Şirketin DNA’sında büyük ve sağlam bir yeri vardır. “Emeğimizin böyle önemli bir ödüle layık görülmüş olmasından ötürü ekibim de ben de çok mutluyuz” diyen Michael Seum, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tasarım felsefemizin, yaratıcı çevrelerde bu kadar saygı görmesi ise bizi gururlandırıyor. Ürünlerimiz son derece rekabetçi bir ortamda öne çıkmak zorunda. Tasarım bunun kilit unsurlarından biri. Yeni ve benzersiz bir şey elde ederken tasarımda kalıcılığa ulaşmayı da hedefliyoruz. Bunun yanı sıra, estetiğin altında kullanım kolaylığı da yatmalıdır ki bu sayede tüketicilerimizin ürünlerimizle etkileşimi bir zevke dönüşsün.”

    GROHE’nin yüksek tasarım standartları ürünleriyle sınırlı olmayıp ambalajdan müşteri iletişimine ve çevreye kadar müşteri deneyiminin her alanına yayılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.