DOLAR 32,5847
EURO 34,8399
ALTIN 2495,928
BIST 9633,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE, iF Tasarım Ödülleri’nde iki altın madalya kazandı

    GROHE, iF Tasarım Ödülleri’nde iki altın madalya kazandı
    14.03.2018
    A+
    A-

    GROHE Sense Guard “suyun vereceği zarara karşı harika bir çözüm” sunması nedeniyle, GROHE Essence Professional mutfak armatürü ise “farklı malzeme ve renklerin akıllı bir bileşimi” olması nedeniyle Altın Madalya ile ödüllendirildi. GROHE, beş iF Tasarım Ödülü daha alarak bu yılki iF ödüllerinde büyük bir başarı elde etti.

    Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticilerinden GROHE, uluslararası alanda en saygın ve önemli tasarım yarışması olan iF Tasarım Ödülleri 2018’de rekor sayıda ödül elde etti. İki GROHE ürünü, dünyada tasarım mükemmelliğinin simgesi olan Altın Madalya ile ödüllendirildi. GROHE’nin mükemmel tasarımlarına bunun dışında beş ödül daha verildi. Ödül töreni yaklaşık 2000 davetlinin katılımıyla Münih’teki BMW Welt’te düzenlendi.

    GROHE’nin akıllı su kontrol ünitesine altın madalya

    iF altın madalyasına layık görülen GROHE ürünlerinden ilki GROHE Sense Guard oldu. Jüri üyeleri, akıllı evlerde kullanılmak üzere tasarlanmış bu akıllı su kontrol ünitesinin “zarif tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzünü” özellikle vurguladı. Jürinin yorumuna göre “olağanüstü işlevselliğin minimalist dış görünüş ile birleşmesi” sonucunda “su kaynaklı her tür zarara karşı harika bir çözüm” ortaya çıktı.

    GROHE Essence Professional mutfak bataryası da altın madalya kazandı

    iF Tasarım altın madalyasının ikincisi ise GROHE Essence Professional ürününe geldi. Profesyonel kullanım için tasarlanmış bu zarif mutfak bataryasının silikon borusu, 10’dan fazla renkte sunuluyor. iF Tasarım Ödülü jüri üyeleri, “kaliteli bir üründe farklı malzeme ve renklerin akıllı bir bileşimi” olmasının altını çizerek şunları belirtti: “Kalitesini hissettiren ve kullanımıyla zevk veren, üst sınıf bir profesyonel ürün.”

    GROHE, iF Tasarım Ödülleri’nden Altın Madalyaların yanı sıra beş ödül daha alarak döndü ve Concetto profesyonel mutfak bataryası, Smart Control Round duş kontrol ünitesi, GROHE Sense su sensörü, Lineare New Collection banyo bataryası ve GROHE Design Showreel adlı marka tanıtım filmleriyle ödüllere layık görüldü.

    Üstün GROHE tasarımının tescili

    “Ekibim ve ben, gösterdiğimiz çabanın bu şekilde takdir edilmiş olmasından çok memnunuz” diyen GROHE Tasarım Başkan Yardımcısı Michael Seum, şöyle devam etti: “Çok başarılı geçen GROHE 2017 tasarım yılının ardından kazandığımız bu saygın ödüller, GROHE’nin tasarım felsefesini uygulamaya geçirmekteki başarısını bir kez daha kanıtlıyor. Üstelik stili ne olursa olsun GROHE ürünleri mutlaka kullanım kolaylığı, doğal hareketlere uyumu, üstün performansıyla öne çıkıyor.”

    GROHE tasarım ödüllerine doymuyor

    Dünyanın önde gelen batarya üreticisi, 2017 yılında bir rekor kırarak 62 tasarım ödülü kazanmıştı. Bunların arasında beş adet Red Dot Tasarım Ödülü (Avrupa), üç adet İyi Tasarım Ödülü (Japonya) ve Uluslararası Tasarımda Mükemmellik Ödülü (ABD) yer almaktaydı. GROHE 2017 yılında toplam 17 uluslararası tasarım yarışmasına katıldı. GROHE tasarım ekibi, başarı grafiğini 2018 yılında da sürdürüyor. GROHE bu yılın başından itibaren 10’dan fazla tasarım ödülü kazandı.

    iF Tasarım Ödülü’ne 6000’den fazla başvuru

    iF Tasarım Ödülü, 65 yıldır dünyada tasarım mükemmelliğinin simgesi olarak biliniyor. Bu yıl ise 54 ülkeden 6402 başvuruyla bir rekora ulaştı. Yarışmaya ilk kez bu kadar çok sayıda ürün ve tasarım katılmış olduğu için, jüriyi çok zorlu bir görev bekliyordu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.