DOLAR 32,5705
EURO 34,7801
ALTIN 2409,76
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE Milano Tasarım Haftası’nda en yeni SPA yelpazesi ATRIO’yu tanıtıyor

    GROHE Milano Tasarım Haftası’nda en yeni SPA yelpazesi ATRIO’yu tanıtıyor
    15.03.2018
    A+
    A-

    GROHE TASARIM ekibi, yenilikçi mimari ve sofistike tasarım konseptleri açısından yılın en önemli etkinliklerinden biri olan 17 Nisan’da başlayacak Milano Tasarım Haftası’nda, zarafet ve hassasiyetin yeni ikonu GROHE ATRIO SPA koleksiyonunu ilk defa sergileyecek

    En üst düzeyde ilham ve kreasyonları bir araya getiren Milano Tasarım Haftası, 17 Nisan’da uluslararası tasarım ve mimari çevrelerini ağırlayacak ve GROHE bu etkinlikte bir tasarım ikonunun yeni bir yorumunu sunacak: Fuorisalone tasarım etkinliği kapsamında, Via Crocefisso’daki yeni tasarlanan GROHE showroomunda GROHE ATRIO’nun özel ürün lansmanı gerçekleştirilecek. İlham verici bir tasarım enstalasyonu, yeni yelpazeyi ziyaretçiler için dramatik ve dinamik bir deneyim ile sunacak. Ürün yelpazesi, tasarımı ile, zamanının ötesine geçen, çağdaş tasarımda yeni nesil için atmosferi belirliyor.

    Milano Tasarım Haftası, diğer hiçbir ticaret fuarının olmadığı kadar sektör trendleri konusunda özel iç görüleri temsil ediyor. 17 – 22 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Milano Tasarım Haftası, bir kez daha dünyanın dört bir yanından mimarlar, iç tasarımcılar, sektörel basın ve tasarımı takip eden müşterilerin buluşma noktası olacak. Ticaret fuarının en önemli unsurunu ise, her yıl yüz binlerce ziyaretçiyi çeken Fuorisalone oluşturuyor. Global markaların yanı sıra tasarım seçkinleri ve genç yetenekler de, pop-up sergi, gösteri ve etkinlikleri kullanarak şehir merkezinin dört bir yanında özel bir vitrin sunacaklar. GROHE ve ödüllü tasarım ekibinin de bunun bir parçası olacak.

    GROHE, bu yıl, Milano’nun merkezindeki “en”lerin yer alacağı tasarım fuarında yerini alacak ve GROHE showroomu, Fuorisalone’da 17 Nisan’dan itibaren ziyarete açık olacak. Ziyaretçiler, GROHE ürün yelpazelerini gerek görsel gerekse duyusal olarak en son trend renklerde deneyimleme fırsatı bulacak. Çarpıcı Fırçalı Sert Grafit renginde GROHE ATRIO, şık Ilık Gün Batımı renginde GROHE ESSENCE ve sade Krom GROHE Lineare öne çıkan ürünler olacak.

    GROHE ESSENCE Spa Colours ve lüks duş AQUASYMPHONY ile, GROHE, form ve fonksiyonun eşsiz bir uyumuyla şık tasarımı temsil eden iki ürün yelpazesini sunacak. Sergilenecek ürünler arasında, doğrudan çekici eviye bataryasından ya 100 dereceye kadar ısıtılmış ya da filtrelenip sade, orta ve sodalı olarak optimum içim sıcaklığına kadar soğutulmuş su sağlayan GROHE RED ve BLUE HOME su sistemleri de bulunuyor.

    18 Nisan’da, GROHE medya temsilcilerini bir basın kahvaltısında ağırladıktan sonra bir showroom ve sanat enstalasyon turu düzenleyecek, akşamında ise mimari ve tasarım sektöründen davetli misafirler için özel bir VIP akşam yemeği verilecek. Milano Tasarım Haftası, 17 – 22 Nisan tarihlerinde, 10:00 – 20:00; 18 Nisan Çarşamba günü ise, 10:00 – 14:00 saatleri arasında halkın ziyaretine açık olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.