DOLAR 32,3251
EURO 35,0329
ALTIN 2282,686
BIST 8974,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE Milano’daki Fuorisalone etkinliğinde yeni ATRIO Batarya Koleksiyonunu sergiledi

    GROHE Milano’daki Fuorisalone etkinliğinde yeni ATRIO Batarya Koleksiyonunu sergiledi
    03.05.2018
    A+
    A-

    GROHE’nin, Fuorisalone 2018 etkinliği için özel olarak tasarlanan ATRIO enstalasyonunda ziyaretçiler, tüm duyuları ile ATRIO koleksiyonunu deneyimleme olanağı buldu.

    Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE, Nisan ayında Milano’da düzenlenen Fuorisalone etkinliği sırasında özel olarak tasarlanan yeni ATRIO batarya koleksiyonunu tanıttığı bir enstalasyonu sergiledi.

    Yenilenen GROHE Milano sergi alanına yerleştirilen ATRIO enstalasyonunu oluşturan anıtsal siyah deneyim küpü, ziyaretçilerin yeni ATRIO batarya koleksiyonunun iki belirgin özelliği olan zarafet ve hassasiyetin soyut hikayesini betimleyen bir multimedya deneyimi yaşamalarına olanak verdi.

    İzleyiciler, küpün ortasında durarak, müzik ve özel bir su enstalasyonu ile birlikte sunulan video dizilerinde tüm duyuları ile ATRIO’yu deneyimlediler. GROHE’nin Tasarımdan sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Seum, “GROHE olarak, lansman ile tasarımda bilinen yolların ötesine geçerek gerçekten anlamlı bir şey, bir ikon, yarattığımız yeni bir dönemi karşılıyoruz. Dolayısıyla, ATRIO, yaptıklarımızdan ziyade yapmadıklarımıza dair bir tasarım,” dedi.

    Zamanın Ötesine Geçen Hassasiyet

    Yeni ATRIO, güçlü lüks tasarım öğelerinin tipik cazibesine direnildiği bir tasarım. Gerçek zarafeti, sadece müstesna bir geometriden oluşturulan indirgeme ve sadeleştirme ile oluşturuluyor: verimlilik, dişilik ve mükemmeliyeti temsil eden kusursuz bir daire. Silindir biçimli halka da son derece sembolik bir biçim: bir vaat. ATRIO koleksiyonunun tasarımının kısıtlaması, her ortama zamanın ötesine geçen bir zarafetin getirilmesini sağlıyor.

    Michael Seum, “ATRIO’nun tasarımı, teknik uzmanların mühendislikte yeni düzeylerde mükemmeliyete ulaşmasını gerektiriyordu. Bunun için, tasarım ve mühendisliği, kesin bir uyum içinde bir araya getirdik. Ayrıca, tasarımın kalıcılığı, detay ve ustalığa saplantılı bir şekilde özen gösterilmesini gerektiriyor. Bundan ötürü, ATRIO bir batarya koleksiyonundan fazlasını temsil ediyor: bu, GROHE’nin Alman ustalığı ile hayata geçirilen kreatif ideali“ şeklinde konuştu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.