DOLAR 32,5867
EURO 34,7877
ALTIN 2412,109
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE mutfak eviyelerinin etrafındaki çalışma alanı için bireysel sistem çözümleri sunuyor

    GROHE mutfak eviyelerinin etrafındaki çalışma alanı için bireysel sistem çözümleri sunuyor
    30.05.2019
    A+
    A-

    İki renk ve beş tasarımda pazara sunulan GROHE Composite Eviyeler, var olan paslanmaz çelik eviyeleri tamamlıyor.GROHE Kitchen Colors ise, renkli batarya ve eviyeleri mutfağın en önemli parçalarına dönüştürüyor. GROHE ilk defa olarak eviyenin altında GROHE su sistemleri ile mükemmel uyuma sahip olan ve mutfaktaki bağımsız çöp tenekelerini gereksiz hale getiren atık sistemleri de sunuyor.

    Tencere doldurmak, yemek hazırlamak ve leziz bir yemeğin ardından bulaşıkları yıkamak: Hızlıca halletmek isteyeceğiniz bu işleri yaparken mutfak eviyesinin etrafındaki çalışma alanı önemli bir işlev üstlenir ve her gün sayısız defa kullanılır. Mutfakların günlük yaşamın odak noktası haline geldiği günümüzde tarz ve tasarımın, tüm fiyat segmentlerindeki önemi de gitgide artıyor. İşte tam da bu noktada GROHE, mutfak eviyesinin etrafındaki tüm çalışma alanındaki her türlü gereksinime yönelik bireysel sistem çözümleri sunarak fark yaratmayı sürdürüyor. Kalite, fonksiyonellik, sürdürülebilirlik ve tasarım, form ve fonksiyonda mükemmel uyumu yakalayan GROHE mutfak portföyü, diğer mutfak aksesuarları ile birlikte ve çeşitli tasarım seçenekleri ile bir araya getirilebiliyor. GROHE Kitchen Colors, artık seçili eviye, batarya ve GROHE Blue ve GROHE Red su sistemlerinin yanı sıra, zamanın ötesine geçen moda renklerdeki aksesuarları da içeriyor ve her mutfağa bireysel, renkli bir görünüm kazandırıyor. Portföyde ilk defa olarak, GROHE artık eviyenin altında GROHE su sistemleri ile mükemmel uyuma sahip olan ve mutfaktaki bağımsız çöp tenekelerini gereksiz hale getiren atık sistemleri de sunuyor.

    GROHE Kompozit Eviyeleri – Form ve Fonksiyonda Mükemmel Uyum

    GROHE, mutfak eviyeleri yelpazesini, Granite Black ve Granite Gray renklerindeki kompozit eviyeler ile genişleterek PerfectMatch’i Chrome ve SuperSteel yüzeylere sahip bataryaların yanı sıra GROHE Kitchen Colors’da da sunuyor. Modern görünümlü kompozit eviyelerin özellikleri, mutfak profesyonellerini bile mutlu edecek düzeyde. Son derece dayanıklı olan yüzey, 280 dereceye varan sıcaklıklara dayanıyor. Keskin bıçaklar, yemek hazırlarken eviyenin çizilmeye dayanıklı yüzeyine zarar veremiyor. Yemek sonrası bulaşık yıkamayı kolaylaştıran eviyenin cömert boyutları sayesinde büyük boydaki tencereler bile rahatça yıkanabiliyor.

    Gürültüyü azaltan GROHE Whisper yalıtımı sayesinde, bulaşıklar yıkanırken eviyede meydana gelen tipik gürültü de asgariye indiriliyor. Beş farklı tasarımda, kompozit eviyelerde bir, bir buçuk veya iki hazne ve bulaşık sepeti seçenekleri bulunuyor. İster standart tezgah üstü model olsun isterse tezgah altı eviye, her mutfak için uygun bir model mevcut. Tıpkı AISI 304 ve AISI 316 alaşımlarından üretilen GROHE paslanmaz çelik eviyelerde olduğu gibi, yeni kompozit eviyede de, çok sayıda önceden delinmiş delik ve batarya ve sifon kullanımı için bir GROHE QuickFix montaj kiti ile, montaj sırasında ek alet ihtiyacını ortadan kaldırarak tüm sürecin hızlı ve ekin şekilde yürütülmesini sağlıyor. GROHE, standart 5 yıllık garantisini tüm eviye portföyünde de sunuyor.

    GROHE Kitchen Colors Renkli Vurguları Mutfağa Taşıyor

    Yenilikçi Fiziki Buhar Biriktirme (PVD) imalat süreci sayesinde, GROHE seçili batarya ve eviyelerde mutfağa ara renkleri de taşıyor. Havacılık ve uzak sanayinde kullanılan teknoloji, yüzey kalitesinde yeni bir standart belirledi: Kroma kıyasla üç kat daha sert ve çizilmeye karşı on kat daha dayanıklı yüzey, batarya ve eviyelerin sadece güzel görünmesini değil, aynı zamanda mutfakta en zorlu günlük kullanıma dahi dayanabilmesine imkan veriyor. Sonuçta da, tüketiciler kendi yaşam tarzlarına uyan ara renkleri yaratabiliyorlar. 20 cm tekne derinliğine sahip K700U eviye serisi, fırçalanmış ve cilalı yüzeylere sahip farklı batarya serilerine mükemmel şekilde uyan Brushed Hard Graphite, Brushed Cool Sunrise ve Brushed Warm Sunset renklerinde temin edilebiliyor. Aynı renklerdeki GROHE Blue ve GROHE Red su sistemleri de daha küçük, ama aynı ölçüde özel bir renk seçkisiyle mutfağa renk katıyor. GROHE Kitchen Colors, tüketicilere PerfectMatch batarya ve eviye konusunda neredeyse sınırsız kombinasyon yaratma imkanı sağlanıyor.

    GROHE’nin Su Sistemleri ile Uyumlu Ismarlama Atık Sistemleri

    GROHE, mutfak eviyesinin etrafındaki çalışma alanı için eksiksiz portföyünü yeni atık sistemleri ile tamamlıyor. Eviyenin altındaki dolapta döner kapılar ve çıkartılabilir kapı montajı için uygun olan atık sistemleri, GROHE Blue ve GROHE Red su sistemleri ile uyumlu ölçülerde üretildi. Çalışan raylar, panel ve çöp tenekeleri, GROHE’nin su sistemleri ile mevcut alana ideal şekilde uydurulup yeterli alan bırakarak, mutfakta çalışırken pratik olmayan ve sıklıkla hantal olan bağımsız çöp tenekeleri gereksiz hale getiriyor. Atık sistemleri, mutfak eviyesinin etrafındaki pratik ve fonksiyonel çalışma alanının bütünlüğü korurken, meşgul günlük yaşamınız için maksimum rahatlık sunuyor. 60cm veya 90cm genişliğindeki eviye dolapları için mevcut, bir, iki veya üç çöp tenekesi kullanılabiliyor. Çöpün yerleştirileceği dolabın genişliğine bağlı olarak, 16 ila maksimum 40 litreye kadar kapasite kombinasyonu mevcut.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.