DOLAR 32,5246
EURO 34,7594
ALTIN 2493,417
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE Red ile kaynar su tek butona basarak anında hazır

    GROHE Red ile kaynar su tek butona basarak anında hazır

    GROHE’den 100 derece sıcaklığında, yüzde 100 güvenli ve kullanımı kolay kaynar su

    Zaman alan su kaynatma işlemi artık geçmişte kaldı! Kahve yapmak ve çay demlemek veya makarna pişirmek için kaynar suya, mutfak bataryasından sadece tek bir butona basarak erişmek artık mümkün. GROHE Red su sistemi, hızla 100 dereceye varan sıcaklıklarda filtrelenmiş su sunarak can sıkıcı bekleme sürelerine son veriyor. Su, enerji ve maliyetten de tasarruf ederek yüzde 100 yaşam konforu sağlayan ürünün GROHE ChildLock özelliği TÜV tarafından test edilip onaylandı, bu nedenle GROHE Red’i kullanmak sadece kolay değil, aynı zamanda çok da güvenli.

    Tasarım en yüksek fonksiyonellik ile buluşuyor

    Zamanın ötesine geçen tasarımı ile, her mutfağın özel tarzına mükemmel şekilde uyum sağlayan batarya, neredeyse tezgahın arkasında kaybolamayacak kadar güzel. GROHE Red sıcak su sisteminin mono versiyonu mevcut mutfak bataryasını destekliyor. GROHE Red’in Duo versiyonu ise, hem sıcak hem de soğuk musluk suyu sunması ile, tamamen önceden monte edilen mutfak bataryasının yerini alıyor. Duo versiyonunda, normal ve kaynar suyun su ayrı kaynaklardan geliyor. Ekipmanda, aynı zamanda entegre filtreli bir kazan da bulunuyor. Kazan, üç veya beş buçuk litrelik hacim seçenekleri ile geleneksel bir lavabonun altına kolaylıkla monte edilebiliyor. Monte edilen filtre, GROHE çevrimiçi mağazasından yeniden sipariş edilebiliyor ve sadece tek bir el kullanılarak evde değiştirilebiliyor.

    Suyu kettle veya ocakta ısıtmanın aksine, GROHE Red, sadece tam olarak ihtiyaç duyulan miktarda su ısıtıyor, üstelik spagetti pişirirken ihtiyaç duyulan gibi büyük miktarlar da sorun olmuyor. “Tencere doldurma” özelliği sayesinde, tek seferde üç litreye kadar kaynar su temin edilebiliyor. Eksiksiz konfor: Tencere doldurma fonksiyonu devreye alınır alınmaz, butonu basılı tutmak gerekmiyor – ve GROHE Red 60 saniye sonra otomatik olarak duruyor.

    GROHE Red’e yeşil ışık – TÜV damgası ile

    Çay fincanı veya biberon, yanma endişesi olmaksızın, doğrudan mutfak bataryasından doldurulabiliyor. Patentli dahili akış düzenleyici, tehlikeli su sıçramaları olmaksızın daimi kaynar su akışını güvence altına alıyor. Elinizi butondan çektiğinizde, su akışı derhal duruyor! Ayrıca, GROHE CoolTouch teknolojisi sayesinde, kesinlikle iyi korunan bataryaya ister tamamen dalgın kaybolmuş bir yetişkin olsun, isterse su ile oynayan bir çocuk herkes her an tereddüt etmeden dokunulabiliyor. GROHE ChildLock teknolojisi ise, en küçükleri kaynar suyun neden olduğu yanmalardan koruyor. 100 dereceye kadar ısıtılan suyun akabilmesi için, çocuk emniyeti butonuna bir saniye boyunca basmak yeterli. Güvenliği, TÜV tarafından test edilen GROHE Red ChildLock teknolojisi tüm ilgili güvenlik düzenlemeleri ve kalite standartlarını da karşılıyor.

    Mutfakta güçlü bir ikili: GROHE Blue Home ile birlikte GROHE Red

    İster kaynar sıcaklıkta olsun isterse soğuk ve sodalı, Red ve Blue Home’un iki musluğu ile, GROHE tüm su ihtiyaçlarınızı doğrudan mutfak bataryasından karşılayan eksiksiz bir çözüm sunuyor. GROHE Red sıcak suyu sağlarken, GROHE Blue Home ise, sodalı, orta sodalı ve sodasız seçeneklerde, arıtılıp filtrelenmiş ve optimum içme sıcaklığına kadar soğutulmuş içme suyunu güvence altına alıyor. GROHE Blue Home ve Red su sistemleri, birbirini mükemmel şekilde tamamlıyor. Birlikte, mutfağınızdaki günlük su tedariki için kullanışlı ve sürdürülebilir bir çözüm oluşturuyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.