DOLAR 32,5248
EURO 34,7416
ALTIN 2490,173
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE TIR’ı Türkiye turuna Bodrum’la devam ediyor

    GROHE TIR’ı Türkiye turuna Bodrum’la devam ediyor
    23.01.2019
    A+
    A-

    19 Ocak- 14 Şubat 2019 tarihleri arasında Türkiye’de çeşitli kentleri dolaşacak olan GROHE TIR’ı Türkiye turuna 23 – 24 Ocak arasında ziyaretçilerini ağırlayacağı Bodrum’la devam ediyor. GROHE TIR’ı Bodrum’da Aysa Yapı’da ziyaretçilerini ağırlayacak

    Dünyanın lider banyo ve mutfak çözümleri ve sıhhi tesisat markası GROHE’nin ürünlerini geniş kitlelere sergilemek amacıyla dünyada farklı ülkeleri ziyaret eden TIR’ı Türkiye turuna Bodrum’la devam ediyor. TIR’ın ikinci durağı olan Bodrum’da 23-24 Ocak tarihlerinde Aysa Yapı’da ziyarete açık olacak.

    Bugüne kadar dünyanın çeşitli ülkelerinde tura çıkan bu mobil showroom ilk kez Türkiye’ye geliyor. Tur kapsamında uğradığı illerde sektör profesyonellerine ve teknik personele en son teknolojiler, trendler ve GROHE’nin ürün yenilikleri hakkında bilgi aktarılacak.

    GROHE TIR’ı ziyaretçilere içinde bulunan yenilikçi ürünleri kullanım sırasında bizzat inceleme imkanı sunuyor. Ayrıca düzenlenen eğitimlerde GROHE uzmanlarıyla yüz yüze görüşme fırsatı bulacak olan teknik personele, GROHE ürünlerinin özellikleri ve yararlarını daha yakından tanıyarak montajla ilgili önemli bilgiler edinme fırsatı sunuluyor.

    Daha geniş ve işlevsel olması amacıyla yeniden tasarlanan GROHE TIR’ı daha geniş bir ürün seçkisine yer veriyor. GROHE TIR’ında Seramik Serileri, GROHE Blue Home, GROHE Red, GROHE Smart Control Serisi, GROHE Sensia Arena, GROHE Sense & Sense Guard, Essence and Concetto Professional, GROHE Essence Armatür Serisi ve GROHE Rapido SmartBox ürünleri sergileniyor. Profesyonellere yönelik GROHE yenilik turu ise tesisatçılar ve montaj personelinin teknik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirildi.

    GROHE deneyimini Türkiye genelinde müşterilere yaşatmak için tasarlanan mobile showroom, Antalya ve Bodrum’un ardından turuna 25-27 Ocak tarihleri arasında İzmir’le devam edecek. GROHE TIR’ı, 29 Ocak’ta Bursa’da durakladıktan sonra 5-9 Şubat’ta UNİCERA Fuarı’na katılmak üzere İstanbul’a gelecek. Fuar’ın bitiminden sonra ise 11-14 Şubat tarihlerinde İstanbul’un çeşitli noktalarında ziyaretçilerini kabul edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.