DOLAR 32,4913
EURO 34,5736
ALTIN 2480,13
BIST 9561,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE TIR’ının yeni durağı UNICERA Fuarı

    GROHE TIR’ının yeni durağı UNICERA Fuarı
    01.02.2019
    A+
    A-

    Seramik, banyo, mutfak sektörünün en önemli buluşma noktalarından olan UNICERA Fuarı’na bu yıl ilk kez katılan GROHE, yenilikçi bir yaklaşımla sektörün karşısına çıkıyor. 19 Ocak’ta Antalya ile Türkiye turuna başlayan GROHE TIR’ının yeni durağı İstanbul’da düzenlenen UNICERA Fuarı olacak.

    Dünyanın lider banyo ve mutfak çözümleri ve sıhhi tesisat markası GROHE’nin ürünlerini geniş kitlelere sergilemek amacıyla dünyada farklı ülkeleri ziyaret eden TIR’ı, İstanbul’a ulaştı.

    Türkiye turuna 19 Ocak 2019’da Antalya’dan başlayan, daha sonra Marmaris, Bodrum, İzmir ve Bursa’da sektör profesyonellerine ve teknik personele en son teknolojiler, trendler ve GROHE’nin ürün yenilikleri hakkında bilgi aktaran mobil showroom’un İstanbul’daki ilk durağı UNICERA İstanbul Fuarı olacak.

    Dünyanın en büyük iki seramik, banyo ve mutfak fuarından biri olan UNICERA İstanbul Fuarı’nda GROHE TIR’ında sergilenecek geniş ürün seçkisinde Seramik Serileri, GROHE Blue Home, GROHE Red, GROHE Smart Control Serisi, GROHE Sensia Arena, GROHE Sense & Sense Guard, Essence and Concetto Professional, GROHE Essence Armatür Serisi ve GROHE Rapido SmartBox yer alıyor.

    GROHE TIR’ı ziyaretçilere içinde bulunan yenilikçi ürünleri kullanım sırasında bizzat inceleme imkanı sunuyor. Ayrıca düzenlenen eğitimlerde GROHE uzmanlarıyla yüz yüze görüşme fırsatı bulacak olan teknik personele, GROHE ürünlerinin özellikleri ve yararlarını daha yakından tanıyarak montajla ilgili önemli bilgiler edinme fırsatı sunuluyor.

    TIR, UNICERA Fuarı’nın ardından 11-14 Şubat tarihlerinde İstanbul’un çeşitli noktalarında ziyaretçilerini kabul edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.