DOLAR 32,5858
EURO 34,7871
ALTIN 2413,091
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE üst yönetiminde değişim

    GROHE üst yönetiminde değişim

    İnsan Kaynakları & Organizasyondan sorumlu İcra Direktörü Michael Mager GROHE ve LIXIL’de geçen 15 yılın ardından emekliye ayrılıyor

    Eksiksiz banyo çözümleri ve mutfak bataryalarında dünyanın önde gelen markası GROHE’de İnsan Kaynakları & Organizasyondan sorumlu İcra Direktörü olarak görev yapan Michael Mager, GROHE ve LIXIL’de geçen 15 yılın ardından emekliye ayrılıyor.

    Grohe AG CEO’su Thomas Fuhr, “Michael’a, İnsan Kaynakları departmanında gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederiz. Kendisi, birçok zorlu ve heyecan verici dönemde, markamıza değer kattı. İK fonksiyonunun başında geçirdiği dönem boyunca, markanın liderliği ve insan yönetimine yön verdi. Michael aynı zamanda, asıl amacımızın da bilincinde oldu. Üçüncü dünya ülkelerinde geleceğin tesisatçılarına eğitim vermeyi hedefleyen Don Bosco programını da büyük bir bağlılık ile yürüttü. Michael’a, göstermiş olduğu adanmışlık için teşekkür eder, gelecekte her şeyin kendisi ve ailesinin gönlünce olmasını dilerim,” dedi.

    Michael Mager’ın İnsan Kaynaklarından sorumlu İcra Direktörü olarak sorumlulukları, kendi görevlerine ek olarak Thomas Fuhr tarafından üstlenilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.