DOLAR 32,5195
EURO 34,6202
ALTIN 2436,079
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE’nin Yeni Euphoria SmartControl duş sistemi yepyeni bir duş deneyimi sunuyor

    GROHE’nin Yeni Euphoria SmartControl duş sistemi yepyeni bir duş deneyimi sunuyor
    03.07.2019
    A+
    A-

    Daha yüksek duş konforu için çok jetli duş başlığı ile minimalist tasarımlı sezgisel bas ve çevir özellikli kontrol ünitesine sahip olan Yeni Euphoria SmartControl Duş Sistemi, geniş kombinasyon çeşitliliğiyle her banyo ile uyumlu.

    GROHE SmartControl akıllı teknolojisiyle duş almayı farklı bir boyuta taşıyor.“Bas, Çevir, Duş Al” deneyimini daha da çok yönlü hale getiren GROHE Euphoria SmartControl duş sisteminde yeni sıva üstü montaj, SmartControl kontrol ünitesine son derece ince formunu kazandırırken GROHTHERM thermostat sayesinde, sıcaklığın konforlu şekilde ayarlanmasına da imkan veriyor.

    Duşta Üç Kat Eğlence

    GROHE Euphoria SmartControl çok jetli duş başlıkları Alman teknolojisi ve kalitesine sahip. Akıllı duş sisteminin merkezinde öne monte bileşik bas ve çevir özellikli kontrol ünitesi yer alıyor. GROHE EasyLogic adı verilen özgün resimli şemalar sezgisel kullanım sağlıyor. Düğmeler, yumuşak duştan enerjik tazelenmeye kadar kişinin bireysel ruh haline göre, su miktarını düzenleyebiliyor. Akış tipleri, bir butona basılarak seçilebiliyor. Örneğin, ilk buton Euphoria veya Euphoria Cube Stick el duşunu devreye sokarak suyun tam olarak ihtiyaç duyulan noktaya yönlendirilebilmesi için maksimum esneklik sunuyor. Ortadaki buton, tam SmartControl gücü sağlıyor. ActiveRain jet versiyonu sayesinde, şampuanı tamamen temizleyen veya günlük hayatın stresini masajla atan güçlü bir jet akış seçilebiliyor. Üçüncü buton ise, nazik PureRain akışı ile, en üst düzey rahatlama sağlayan bir duş deneyimi sunuyor. Su kapatıldıktan sonra, sistem seçilen akış hızını otomatik olarak bir sonraki duş için kaydediyor. Rainshower 310 SmartActive duş başlığına ek olarak, GROHE Euphoria SmartControl duş sistemi, çok jetli Euphoria 260 duş başlığında da bulunuyor. Duş başlığının ortasındaki yenilikçi buton kullanılarak güçlü jet akışı, canlandırıcı SmartRain jet akışı ve zarif yaz yağmurunun rahatlatıcı hissini veren tam rain jet akışı olmak üzere üç farklı akış tipi seçilebiliyor;

    Ayrıca, GROHE QuickFix ile her iki modelin de üst bağlantısında özel ayarlamalar yapılarak, ek delikleri gereksiz hale getiriyor. Tepe duşunun kolunun 180 derece çevrilmesi de mümkün. GROHE CoolTouch teknolojisi sayesinde, kontrol ünitesinin krom yüzeyi çok ısınmıyor. GROHE TurboStat teknolojili GROHTERM SmartControl termostatik batarya da sıcaklığın düzenlenmesi sırasında en yüksek hassasiyeti güvence altına alıyor.

    Minimalist Tasarım – Net ve Anlaşılır

    Sıva üstü montaj için yeni GROHE Euphoria SmartControl modeli, kompakt boyutlara sahip çok ince ve minimalist bir tasarıma sahip, bas ve çevir teknolojisinden yararlanan, kolayca kullanılabilen bir kontrol ünitesi ile çalıştırılıyor. Mevcut sıva üstü SmartControl çözümlerine kıyasla daha ince bir versiyon sunan bu yeni tasarımlı GROHE Euphoria SmartControl duş sistemi, sofistike tasarım meraklıları tarafından çok beğeniliyor. Cömert boyutlara sahip 310mm duş başlığı, dairesel ve kare tasarımlar ile sunuluyor. Çok parlak ve dayanıklı GROHE StarLight chrome yüzey veya zarif MoonWhite akrilik cam ile ürün her modern banyo ile mükemmel şekilde eşleştirilebiliyor. Aynı zamanda, GROHE EasyReach duş tablası da banyo ve vücut jelleri için kullanışlı bir depolama çözümü sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.