DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Grundig’ten Sevgililer Günü’ne özel teknolojik hediyeler

    Grundig’ten Sevgililer Günü’ne özel teknolojik hediyeler
    05.02.2018
    A+
    A-

    Grundig, Sevgililer Günü’nde birden fazla hediye seçeneğiyle çiftleri teknolojide buluşturuyor. Grundig, tüketicilerine özel hazırladığı cazip kampanyaları ile mükemmel hediyeyi bulmanıza yardımcı oluyor.

    Grundig, tüketicilerin hayatlarını daha keyifli hale getirmek üzere tasarlanmış yüksek kaliteli, inovatif, modern ve zamansız ürünleri ile bu yıl da çiftlere birbirinden güzel Sevgililer Günü hediye seçenekleri sunuyor.

    Grundig GSB 710 Bluetooth Hoparlör

    USB girişli adaptörlerden şarj olabilen Grundig hoparlörler, bluetooth bağlantısı ile akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlarla bağlantı kurabiliyor. Şarj azaldığında uyaran ışıklı on/off düğmesi ve kolay taşıma bandı sayesinde sevgililer her an her yerde müzik dinleyebiliyor.

    Grundig PS 6610 Sensimeter Bluetooth tartı&Grundig FreshFit Smoothie Maker

    Grundig’in Sevgililer Günü için sunduğu kampanya tam da formunu korumak isteyen çiftler için. Taze sebze ve meyveler ile özel karışım hazırlama imkanı sunan Grundig FreshFit Smoothie Maker, 4 kanatlı paslanmaz çelik kanatları sayesinde gıda, buz ve çerez gibi malzemeleri kolay ve hızlı bir şekilde parçalayabiliyor. Paslanmaz çelik gövdesi ve pratik kırılmaz şişesi ile sağlıklı içecekler hazırlamayı mümkün kılıyor. Grundig’in IOS Android uygulamalı PS 6610 Sensimeter Bluetooth tartısı ise özellikleri ile dikkat çekiyor. Haftalık, aylık ve yıllık vücut analiz bilgilerinin takibini yapan cihaz 12 farklı kullanıcıya kadar her kullanıcının kişisel verilerini tanıyabilme özelliğine sahip. Ayrıca vücut ağırlığı, vücut yağ oranı, vücut su oranı, vücut kemik ağırlığı, vücut kitle endeksi ve bazal metabolizma ölçümü de yapabiliyor.

    Sevgililer Günü’ne özel kampanya ile Grundig PS 6610 Sensimeter Bluetooth tartı ile Grundig FreshFit Smoothie Maker’ı Enplus mağazalarından ve web sitesinden indirimli olarak satın alabilirsiniz.

    Akıllı Telefon Alana GSB Serisi Hoparlörlerde İndirim

    Grundig Sevgililer Günü’nde çiftlerin yüzünü gülderecek bir kampanya ile hediye arayışına girenlerin yardımına yetişiyor. 1-31 Ocak 2018 tarihinde Arçelik ve Beko bayilerinden yapılacak akıllı telefon alışverişlerinde GSB 710, 720, 730, 750 ve 150 Bluetooth Hoparlörlerde indirim imkanı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.