DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Grundig’ten teknoloji keyfi yaşatan yılbaşı hediyeleri

    Grundig’ten teknoloji keyfi yaşatan yılbaşı hediyeleri
    18.12.2017
    A+
    A-

    Grundig, bu yılbaşında da teknoloji sevenler için birbirinden özel ürünlerini sunuyor.

    Grundig, yeni yılda teknoloji keyfi yaşamak ve yaşatmak isteyenler için çok özel hediye önerilerinde bulunuyor. GSB 750 Multiroom Bluetooth Hoparlör, Multiroom özelliği sayesinde uygulamaya ihtiyaç duymadan tek tuşla 5 hoparlöre kadar çoklanabilme imkanı sunuyor. bu yılbaşının en ideal hediye seçenekleri arasında dikkat çekiyor.

    Grundig GSB 750 Bluetooth Multiroom Hoparlör

    26 Watt RMS ses çıkış gücü bulunan Grundig taşınabilir hoparlör, bluetooth özelliği ile bu özelliği destekleyen cep telefonu, notebook, tablet gibi cihazlara bağlanarak mükemmel bir müzik keyfi yaşatıyor. 10 saat mobil kullanım süresi bulunan hoparlör, “Bluetooth Multiroom” özelliğiyle bir uygulamaya gerek duymadan 5 hoparlöre kadar tek tuşla çoklanabilme imkanı sağlıyor. Üründe bulunan aktif subwoofer sayesinde güçlü bas seslerinin net bir şekilde duyulmasını sağlıyor. Hoparlörün dahili mikrofonu ile konferans görüşmeler de yapılabiliyor. Üründe ayrıca 2.1 kanal ses, aux bağlantısı, deri taşıma bandı ve şarj azaldığında uyarı yapan ışıklı on/off düğmesi bulunuyor.

    Ürün fiyatı:569 TL

    Grundig VLX 7730 SP UHD Televizyon

    Grundig VLX 7730 serisi UHD çözünürlüğe sahip olmasının yanında renkleri daha canlı ve gerçekçi gösteren HDR teknolojisini de barındırıyor. Smart özelliği sayesinde internet erişimi sağlıyor ve tüm online içeriklere ulaşmanıza imkan sağlıyor. Grundig VLX 7730, 4 farklı ekran boyutu seçeneğiyle yüksek teknolojiyi uygun fiyata sunuyor. Arçelik A.Ş. üretim kalitesi ve servis hizmetine sahip Grundig Televizyonlar 3 yıl garanti ile farklılaşıyor.

    Ürün Fiyatı

    • -40″/102 cm – 2.099 TL
    • -43″/108 cm – 2.399 TL
    • -49″/123 cm – 2.699 TL
    • -55″/139 cm – 3.099 TL
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.