DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Guardian Glass’tan yeni bir gelişme: Ürün Seçici ile cam çözüm önerilerine ulaşın

    Guardian Glass’tan yeni bir gelişme:  Ürün Seçici ile cam çözüm önerilerine ulaşın
    21.12.2018
    A+
    A-

    Guardian Glass geliştirdiği yeni online Ürün Seçici ile cam işleyiciler, mimarlar, tasarımcılar ve cepheciler için farklı seçenekleri bir arada görebilecekleri, cam çözüm önerileri sunuyor. Yeni online Ürün Seçici’yi kullanarak sadece birkaç dakika içinde en uygun mimari cam seçeneğine ulaşmak artık mümkün.

    Guardian Glass Avrupa, her türden uygulama için uygun olarak, görünüm veya performans gereksinimleri fark etmeksizin, müşterilerinin projeleri için en uygun Guardian Glass ürününü hızlı bir şekilde bulmalarını sağlayan, çevrimiçi kullanabilecekleri Ürün Seçici aracını piyasaya sürdü.

    Kullanımı kolay arama, kategorilendirme ve filtreleme seçenekleri sayesinde, sadece bir kaç tıklamayla, cam işleyiciler, mimarlar, tasarımcılar ve cepheciler, Guardian Glass Ürün Seçicisi’ni kullanarak kolaylıkla bir sonraki projeleri için kendilerine en uygun cam çözümünü bulabilecekler.  Kullanıcılar bir yandan Guardian Glass ürünlerinin estetik ve fonksiyonel olanaklarını hızlı bir şekilde keşfedebilirken, diğer yandan da bir binanın enerji ve gün ışığı gereksinimleri gibi farklı proje kriterlerini karşılayan çözümlere ulaşabilirler.

    Araç sayesinde kullanıcılar, Guardian Glass ürünlerini isimlerine göre arayabilir veya çeşitli proje ve ürün özelliklerinden birini seçerek aradıklarını filtreleme imkanı bulabilirler: cephe türü, cam bileşimi, ışık geçirgenliği, güneş faktörü, renk ve dış yansıma.

    Kullanıcılar aramalarını bu özellikler yoluyla filtreledikleri için, ürünle ilgili teknik ayrıntıların açıkça görülebileceği ekran üzerinde arananlarla eşleşen ürünlerin bir listesini görebilirler. Bu ürünler yukarıdaki kriterler üzerinden hızlı bir şekilde karşılaştırılabilir, hatta toplam enerji geçirgenliği, U değeri, gölgeleme katsayısı ve iç yansıma gibi daha ayrıntılı özellikler de kullanılabilir.

    Bu aşamada kullanıcı; camın bükülebilmesi, camın seramik baskı ile kaplanması veya ilgili ürün için spandrel eşleşmesi dahil olmak üzere, görüntülenen teknik bilginin daha geniş çaplı bir özellik listesine göre sıralanmasını seçebilirler.

    Ürünlerin kısa listesini niteliklerine göre karşılaştırdıktan sonra kullanıcılar; projelerine en uygun ürünü seçebilir ve sonuçları da ihtiyaç halinde çalışma arkadaşlarıyla paylaşmak için, bir PDF belgesi olarak alabilirler

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.