DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güçlenen Türk Lirası’na ilk destek Häfele’den

    Güçlenen Türk Lirası’na  ilk destek Häfele’den
    07.11.2018
    A+
    A-

    Döviz kurlarındaki düşüş karşısında TL’ye ilk destek Häfele Türkiye’den geldi. Tüm ürünlerinde yüzde 15 indirim kararı alan Häfele’nin Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, “Suların durulmaya başladığı günlere geldik. Şimdi ileriye odaklanma vakti” dedi

    Yılın ilk çeyreğinden sonra TL karşısında yüzde 90’a yakın değer kazanan döviz kuru, yükselen fiyat artışlarının ve yükselen enflasyonun en önemli sebebi olmuştu. Eylül ayı sonundan bu yana TL’ye karşı güç kaybeden döviz kurlarıyla harekete geçen ilk şirket ise Hafele Türkiye oldu. Dövizdeki düşüşü fiyatlarına yansıtan Hafele Türkiye, bugünden geçerli olmak üzere ürünlerinde yüzde 15 indirime gidiyor.

     Häfele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, indirimin bugünden itibaren geçerli olduğunu söyleyerek, “İçinde bulunduğumuz yılın ilk 9 ayında ekonomik dalgalanmadan kaynaklı bazı sıkıntıları hep birlikte yaşadık. Ancak suların durulmaya başladığı günlere geldik. Şimdi ileriye odaklanma vakti… Hem döviz kurlarında normale dönüş sinyalleri hem de ülke ekonomimize güç katmak için Häfele Türkiye olarak harekete geçiyoruz. Bu anlamda kurdaki düşüşü de fiyatlarımıza yansıtmaya başlıyoruz. Böylece enflasyonla mücadele programına da destek olmayı hedefliyoruz” dedi.

    Bu doğrultuda Häfele Türkiye tarafından Hilmi Uytun imzasıyla iş ortaklarına gönderilen mektupta, “Ürün ve hizmetlerinde iş ortaklarına kazandırmayı ilke edinmiş Häfele Türkiye olarak, tüm ürün gruplarımızda yüzde 15’e varan indirimlerle siz değerli paydaşlarımıza güç katmaya, dün olduğu gibi yarın da devam edeceğiz” denildi.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.