DOLAR 32,5536
EURO 34,8456
ALTIN 2435,34
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gücünü bitkilerden alan saç bakım markası Phyto 50. yılını kutluyor

    Gücünü bitkilerden alan saç bakım markası Phyto 50. yılını kutluyor
    27.05.2019
    A+
    A-

    “1969’dan beri sağlıklı saç derisi ve bakımlı saçlar’’

    Saçlara olan tutkusunu, bitkilerin gücü ile birleştiren Patrick Alès’in yarattığı saç bakım markası PHYTO, 50. Yılını kutluyor! İlk bitkisel saç bakım ürünlerinin mottosu olan “Önce, zarar verme!” ile oluşturan PHYTO, 50 senedir tutkuyla saç güzelliğini ortaya çıkarmak için bitkilerin doğal gücünü kullanıyor!

    Saça bitkisel ve bilimsel yaklaşımı getiren PHYTO, doğal ve yüsek kalitedeki saç bakım ürünleri ile her geçen gün inovasyonlarına yenilerini ekliyor, saç bakımı için yeni çözümler getiriyor! Saçlara özeni bitkiden elde edilen güç ve doğal denge ile 50 yıldır araştırmaları sayesinde saçınıza sevgi ve özgürlük rüzgarı getiren PHYTO,50 yıl önce, bitkilerin doğal dengelerine saygı göstererek saçı tedavi etme gücünü kullanan Patrick Alès’in izinden bugün de yürümeye devam ediyor.

    PHYTO, yeni ve inovatif ürünleri, 50. yıla özel eczane içi görsel çalışmaları, tüketici sürprizleri ve daha sayısız yenilikleri ile 50. yılını çoşku ile kutluyor! Saç ve bitkinin tutkusunu 1969’dan beri sevgi ile yaşatan Phyto, 50 yaşında!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.