DOLAR 32,3015
EURO 35,0495
ALTIN 2282,849
BIST 8983,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Guess ile yalınlığın ihtişamını keşfedin

    Guess ile yalınlığın ihtişamını keşfedin
    11.02.2020
    A+
    A-

    Guess’in yeni modeli parlak taşların ışığıyla taçlanan tasarımında yalınlığın zarafetini ortaya koyuyor.

    Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Guess’in yeni modeli, yalın ama bir o kadar da iddialı tasarımıyla büyülüyor. Pembe altın saatin; bileziğinde, kadranında ve bezelinde kullanılan ışıltılı taşlarla çarpıcı bir etki yaratıyor. Saatin pürüzsüz yüzeyleri ise göz alıcı tasarımla bütünleşerek sadeliğin ihtişamına vurgu yapıyor.

    Guess zengin saat koleksiyonu, Saat&Saat mağazalarında ve www. saatvesaat .com. tr adresinde saat severlerin beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.