DOLAR 32,5121
EURO 34,939
ALTIN 2436,641
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Guess Kıbrıs’ta kendi mağazalarıyla büyüyecek

    19.06.2018
    A+
    A-

    GUESS, Doğu Akdeniz’deki büyüme stratejisi doğrultusunda, Kıbrıs’ta 2004 yılından beri lisanslı partnerleri ile hizmet verdiği üç mağazayı devraldı.

    GUESS, Mayıs 2018’de marka gelişimini güçlü bir şekilde tek elden kontrol altına alma stratejisi kapsamında Kıbrıs’ta bir şube açtı. Guess’in CEO’su Victor Herrero, “Her yıl yaklaşık 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kıbrıs’ı, Guess’i tüm dünyaya tanıtmak adına stratejik bir pencere olarak görüyoruz” dedi.

    Guess ilk kez tüm operasyonunu üstlendiği mağazasını ise 8 Haziran 2018’de dünyaca ünlü alışveriş merkezi Mall of Cyprus’ta açtı. Ayrıca Guess, Larnaka Lord Byron Caddesi’nde bulunan outlet mağazası ve Lefkoşa’nın en fazla ziyaret edilen caddelerden biri olan Ledras Caddesi’nde bulunan aksesuar mağazası olmak üzere iki mağazayı devralacağını da duyurdu.

    Los Angeles merkezli bir marka olan Guess, 2018 yılının son çeyreğinde de Nicosia Mall’da da alışveriş merkezinin en değerli mağazasını açacak. Kıbrıslıların alışveriş, yemek ve eğlenceli vakit geçirmek için buluşma noktası olması beklenen, 80 bin metrekare alana kurulu alışveriş merkezinde, aralarında dünyaca ünlü moda markalarının da yer alacağı 150 mağaza bulunacak. Kasım 2018’de açılacak 370 m²’lik yeni Guess mağazası, markanın en güncel konseptiyle ziyaretçilerine heyecan ve ilham verici bir atmosfer sunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.